Szerintetek mennyi idő kell átlagban egy teljesen egészséges párnak ahhoz hogy babája lehessen?
Figyelt kérdés
nekünk ez a második hónapunk hogy próbálkozunk. most is júni 2-re nem vártam és mikor késett nagyon megörültem de sajnos 5-én megjött.. most újra próbálkozunk remélem most majd kimarad.elég sűrűn vagyunk együtt,minden nap általában,de 1napnál több sosem marad ki.gondoltam hogy nem lesz egyszerű folyamat,és ritka hogy elsőre összejön a babó,csak olyan rossz látni hogy mennyien szeretnének és mennyit kell várniuk rá,vagy nem is lehet esetleg,akik meg nem szeretnének meg inkább elvetetik,eldobják,és 1 éjszakásokba keverednek azonnal összejön...2010. jún. 21. 20:43
11/12 anonim válasza:
Ez változó van akinek egyből sikerül és vannak akik hosszú éveket várnak a csodára. Nekünk az első gyerek 1,5 év után jött össze, a másodikra 10 hónapja várunk, pedig mindkettőnkkel rendbe van minden.
12/12 anonim válasza:
nekem 1 év fogigátló után ögtön az első hónapban összejött.de ismerek olyan párt,akik7 évet vártak,aztán egymás után 2 lett.a kórházban meg eggyütt feküdtem egy lánnyal,14! éve nem jött össze,volt lombik is,aztán mikor már azt mondta nem görcsöl tovább rajta,magától sikerült....ő volt a szobatársam,egyszerre szültünk.sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!