Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így egyeltalán lehetséges a...

Így egyeltalán lehetséges a terhesség? 17L

Figyelt kérdés

2 hónapja voltunk együtt a volt barátommal. Azóta megjött 2x és nem is aggódnék, de hamarabb jött meg mindig pedig ilyet nem szokott, rövidebb volt és nem is voltak olyan görcseim mint lenni szoktak és inkább ilyen ‘barnás színe’ volt a 2-nak. Azóta nagyon fáradékony vagyok, szinte semmit nem tudok csinálni, puffadok, szédülök és össze vissza eszek, hányingerem van és ma észrevettem, hogy elég nagy mennyiségű ilyen ‘vizes’ folyásom van, a hasam oldala néha fáj meg a köldökömnél is, na meg néha random sirdogálok.

Nem védekeztünk, de nem bennem ment el, előtte egy 2-3 perccel kivette és fürödtünk is utánna. Nekem így eléggé lehetetlennek tűnik és nem akarom anyámat megijeszteni, hogy kéne egy teszt de mégis aggódok mert annyira egybeesnek a ‘tünetek’ és érdekelne így mennyire lehetséges egy esetleges terhesség.

2018. szept. 1. 00:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Kicsi lenne az esely plane igy hogy megjott de ha megakarsz nyugodni hazafele menj be a rossmannba vagy gyogyszertarba es vegyel tesztet.
2018. szept. 1. 00:57
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
szerintem is kicsi rá az esély,de azért inkább tesztelj és legközelebb védekezzetek
2018. szept. 1. 02:51
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Igen lehetsz. Sok embernek megvan a vérzése első lakalommal, főleg ha az aktus és a vérzés első napja között nem telt még el sok idő. A második is van akinek megvan pont mint neked. És igen mivel nem védekeztetek lehetsz terhes. Bár gondolom gyereket akartok nem butaságból kockáztattatok
2018. szept. 1. 07:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi tünettel csak jó lenne egy teszt. De azt a részt nem értem, miért kellene ehhez anyukád? A szexben se vett részt, nem?

300 Ft a rossmann-ban az x-epil.

2018. szept. 1. 09:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem védekeztünk. Miért nem?!

Furodtunk. Kit érdekel? Mit befolyásol?!

Utólag nem aggódni kell. Tesztelni, és észhez térni.

2018. szept. 1. 09:12
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Szep es kellemes babazast
2018. szept. 1. 09:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádat nem kell bevonni,te is vehetsz tesztet.Gondolom,ha a szexhez elég érettnek érzed magad,akkor egy terhességi teszt megvétele sem okoz problémát.
2018. szept. 1. 10:13
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A teszt megvétele nincs korhoz kötve hogy 18ev alatt te nem vehetsz.Nem is értem minek ehhez anyukád.

Majd ha pozitiv lesz a teszt,akkor kell(ene)beavatnod őt a dologba.

Tehát menj el szépen egy gyógyszertárba vagy drogériába,vegyél tesztet és holnap reggel(koncentrált vizeletből)csináld meg.

2018. szept. 1. 10:17
 9/19 anonim ***** válasza:

17 evesen gumi nelkul dugsz ?

Igen, lehetsz terhes!

2018. szept. 1. 11:42
 10/19 anonim ***** válasza:

Gondolom nincs ra penze,azert kell anyuka h megvegye.

En is csinalnek egy tesztet a helyedben.

Az elovaladekbol is szulettek mar babak.

Es legkozelebb vedekezz. Mindaddig vedekezz amig gond ha becsuszik.

2018. szept. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!