Így egyeltalán lehetséges a terhesség? 17L
2 hónapja voltunk együtt a volt barátommal. Azóta megjött 2x és nem is aggódnék, de hamarabb jött meg mindig pedig ilyet nem szokott, rövidebb volt és nem is voltak olyan görcseim mint lenni szoktak és inkább ilyen ‘barnás színe’ volt a 2-nak. Azóta nagyon fáradékony vagyok, szinte semmit nem tudok csinálni, puffadok, szédülök és össze vissza eszek, hányingerem van és ma észrevettem, hogy elég nagy mennyiségű ilyen ‘vizes’ folyásom van, a hasam oldala néha fáj meg a köldökömnél is, na meg néha random sirdogálok.
Nem védekeztünk, de nem bennem ment el, előtte egy 2-3 perccel kivette és fürödtünk is utánna. Nekem így eléggé lehetetlennek tűnik és nem akarom anyámat megijeszteni, hogy kéne egy teszt de mégis aggódok mert annyira egybeesnek a ‘tünetek’ és érdekelne így mennyire lehetséges egy esetleges terhesség.
Ennyi tünettel csak jó lenne egy teszt. De azt a részt nem értem, miért kellene ehhez anyukád? A szexben se vett részt, nem?
300 Ft a rossmann-ban az x-epil.
Nem védekeztünk. Miért nem?!
Furodtunk. Kit érdekel? Mit befolyásol?!
Utólag nem aggódni kell. Tesztelni, és észhez térni.
A teszt megvétele nincs korhoz kötve hogy 18ev alatt te nem vehetsz.Nem is értem minek ehhez anyukád.
Majd ha pozitiv lesz a teszt,akkor kell(ene)beavatnod őt a dologba.
Tehát menj el szépen egy gyógyszertárba vagy drogériába,vegyél tesztet és holnap reggel(koncentrált vizeletből)csináld meg.
17 evesen gumi nelkul dugsz ?
Igen, lehetsz terhes!
Gondolom nincs ra penze,azert kell anyuka h megvegye.
En is csinalnek egy tesztet a helyedben.
Az elovaladekbol is szulettek mar babak.
Es legkozelebb vedekezz. Mindaddig vedekezz amig gond ha becsuszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!