Facelle 10 teszt.25. cn-n. Kinek mit mutatott/nem mutatott. Ki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem igazán kérdés, inkább csak tapasztalatot várnék kinek milyen volt ez a fajta teszt, és melyik ciklusnapon. Illetve megosztanám az enyémet.
28-29 napos átlagos ciklusokkal, a 25.napon :)
Tudom, hogy még sok minden történhet, de várok hasonló cipőben járó hölgyeket ;)
Íme a ma reggeli, és (mivel nem bírtam ki) délelőtti tesztek:
2018. aug. 30. 11:54
11/11 anonim válasza:
Akkor tapasztalatok :D én tiszta tünetes vagyok :D ez azt jelenti, hogy 3-4 napja csak aludnék, érzékeny a cicim, peteérés után volt 4-5 nappal éles hasszurka párszor és elmúlt, aztán pár napig megjön érzés. Reggel émelygek, de csak pár percig. iszom a palástfű teát, mert az utóbbi vérzésem hááát elég brutál és darabos is volt, hátha segít a tea, ha nem terhességben, akkor a mensim rendezésében, mivel májusban volt egy missed abom , mikoris a 14 hetes babám elhalt, de kellett a művi befejezés. Hát próbálkozós hónapok következnek, van már egy 10 éves lányom. A férjem ugyanaz, tehát gyerekünk lehet. Szóval 23-án volt tüszőrepedésem, ha azt a napot is beleszámítju, akkor ez a 10. nap. Vettem egy facelle tesztet, és most délutáni vizeletből negatív, de még reménykedem, nekem mindig későn mutatott minden teszt. Jah és alvás közben felébredek pisilni, pedig nem iszom sokat, és nagyon éhes vagyok, ha rámjön mindent felzabálnék szószerint. Próbálom türtőztetni magam. Lehet korai volt, de az is lehet, hogy nem koncentrált a vizelet és az is lehet, hogy nem vagyok terhes. Megírom milyen ez a facelle 10-es,mert vettem 3-at, kettő még van. Még négy nap van a mensiig. A három vizesnyákos napon együtt voltunk, tehát minden lehetséges. jah és mindkét terhességem 1-2 hónapon belül összejött, úgyhogy talán nem öregszem ki a dologból, mert 34 vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!