Van, aki tudja, mikor volt ovulációja, és napokkal (4-5-6) előtte lévő együttlétből lett baba?
Az egyik babámmal biztosan így volt.
Én akkor már 5-6 éve figyeltem a peteérésem (hőmérőztem+ nyákvizsgálat).
A ciklus 13. napjánál korábban soha nem volt peteérésem.
Aztán babát terveztünk, de rosszul jött ki a hónap mert beteg voltam.
Csak a ciklus 7. és 23. napján voltunk együtt. Nagy volt a csodálkozás, amikor jött az émelygés és szagérzékenység. Amiatt teszteltem. Meg voltam győződve róla, hogy a későbbiből lett a baba, mert a peteérésem későbbre tolódása viszont jellemző volt.
Az én orvosombazt szereti ha 8-10 hetesen megy először az ember (persze csak ha nincs probléma). Nekem kitolódott a dolog, azt hittem 10 hetes vagyok, de közölte hogy az UH eredmények alapján 12 hetesnek felel meg. Ja és magam is lehidaltam, mert éreztem mozogni, ami a kilencedik héten azért necces, de a 11-en már lehetséges.
Hatalmas nagy és izmos kislányom született. ☺
Szóval visszatérve a kérdésre, minimum 5 napot várakoztak a hímivarsejtek.
Köszi
Gratulálok
4. vagyok: kislány
Erre nagyobb az esély ilyenkor.
Nekünk amúgy mind lány. Valószínűleg pont ezért, mert sokáig elélnek.
A negyediknél reméltem fiút, mert este együtt voltunk, és reggel majd leszakadt a derekam az ovu miatt, de ugye három nappal előtte is együtt voltunk, és gondolom ott sorakoztak már a kapuban. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!