Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyoldali petefészekfájdalom...

Egyoldali petefészekfájdalom lehet korai terhesség jele? 9 nap múlva nem várom.

Figyelt kérdés
Nem vagyok felfázva, de a 14. nap óta van ez a tompa fájdalmam. Egyébként nekem a 11-12. napon van peteérésem és voltunk is együtt akkor a férjemmel.
2010. jún. 21. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Még semmi terhességi jeled nem lehet ilyen korán. Peteérés után leghamarabb a 10. napőon ágyazódik be a baba, innentől kerül kapcsolatba a nő szervezetével. Amíg nincs kapcsolat, addig mitől lennének jelek? Nekem csak ovu után 12 nappal volt igen-igen halvány a 10-es tesztem.

Szóval türelem!

2010. jún. 21. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:

szia!

ez nálam is megvan amióta ovu volt.2 nap múlva nem várom,és még mindig fájdogál a petefészkem

2010. jún. 24. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:

igen lehet, a barátnőm is így járt, 3 terhességi teszt negatív lett,mégis elment a dokihoz a fájás miatt, most 5 hetes terhes:)

szóval kitartás!

2010. jún. 24. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ilyen jellegü fajasaim vannak mar 3hete.Ovu tesztjeim mint jostesztek pozitivak, holnap varom az eredmenyt mert ma voltam vervetelen amiböl mar kiderül h terhes vagyok e meg ha korai is:)Meglátjukkivancsi vagyok.Neked pedig szoritok es jol tenned ha elmennél dokihoz mert meg tudna kicsit nyugtatni szerintem.nem veszitesz vele semmit.majd esetleg ird meg mi a helyzet:)
2010. jún. 24. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó mi lett a vérvétel eredménye?

Kedves kérdező: Nekem is 10-12. napon van ovum. Júl. 4-re nem várom, nekem is fájdogál a petefészkem, főleg ha hirtelen mozdulok, mert, akkor belenyilal. Utolsó havimnál fura vérzsem volt, mert kb 2 napig tartot, amúgy 4 naposak szoktak lennu.

Mikkora nem várod?

Mikor fogsz tesztelni legkorábban?

2010. jún. 25. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én június 3-ra nem várom!

Nekem a 13.napon volt a peteérésem.

Nekem van mindenféle tünetem.A melleim feszülnek,de az már a peteérés után 1-2 nappal jelentkezett(erre még nem alapozok,mert minden hónapban igy van...).

Petefészek és méh fájdalmam is van pár napja.

Én csak akkor tesztelek ha nem jön meg 3.-án....Addig felesleges pénzkidobás a tesztelés.

Mi a párommal 3 hónapja próbálkozunk,és én is mindig tesztelgettem ha kellett ha nem...Arra jutottam,hogy várok,ha nem jön mikor meg kellene jönnie akkor tesztelek!

Szoritok,hogy sikerüljön mindenkinek!

T

2010. jún. 26. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

T vagyok.

Tegnap volt a 10.napom és arra ébredtem ma hajnalban,hogy nagyon görcsölök,mint ha megjött volna.Kimentem a wc-re és semmi...

Nektek volt ilyen?

2010. jún. 27. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is egyoldali mindig aztán Kiderült hogy azon az oldalon van tüszőm.
2014. okt. 27. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!