Egyoldali petefészekfájdalom lehet korai terhesség jele? 9 nap múlva nem várom.
Még semmi terhességi jeled nem lehet ilyen korán. Peteérés után leghamarabb a 10. napőon ágyazódik be a baba, innentől kerül kapcsolatba a nő szervezetével. Amíg nincs kapcsolat, addig mitől lennének jelek? Nekem csak ovu után 12 nappal volt igen-igen halvány a 10-es tesztem.
Szóval türelem!
szia!
ez nálam is megvan amióta ovu volt.2 nap múlva nem várom,és még mindig fájdogál a petefészkem
igen lehet, a barátnőm is így járt, 3 terhességi teszt negatív lett,mégis elment a dokihoz a fájás miatt, most 5 hetes terhes:)
szóval kitartás!
Utolsó mi lett a vérvétel eredménye?
Kedves kérdező: Nekem is 10-12. napon van ovum. Júl. 4-re nem várom, nekem is fájdogál a petefészkem, főleg ha hirtelen mozdulok, mert, akkor belenyilal. Utolsó havimnál fura vérzsem volt, mert kb 2 napig tartot, amúgy 4 naposak szoktak lennu.
Mikkora nem várod?
Mikor fogsz tesztelni legkorábban?
Sziasztok!
Én június 3-ra nem várom!
Nekem a 13.napon volt a peteérésem.
Nekem van mindenféle tünetem.A melleim feszülnek,de az már a peteérés után 1-2 nappal jelentkezett(erre még nem alapozok,mert minden hónapban igy van...).
Petefészek és méh fájdalmam is van pár napja.
Én csak akkor tesztelek ha nem jön meg 3.-án....Addig felesleges pénzkidobás a tesztelés.
Mi a párommal 3 hónapja próbálkozunk,és én is mindig tesztelgettem ha kellett ha nem...Arra jutottam,hogy várok,ha nem jön mikor meg kellene jönnie akkor tesztelek!
Szoritok,hogy sikerüljön mindenkinek!
T
Sziasztok!
T vagyok.
Tegnap volt a 10.napom és arra ébredtem ma hajnalban,hogy nagyon görcsölök,mint ha megjött volna.Kimentem a wc-re és semmi...
Nektek volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!