Mondtam a dokinak hogy ha tetszik ha nem szerda megyek haza két kisgyerek vár otthon sírva , majd jövök neki kétnaponta inkább reggelente mert így ennek nem sok értelme van !
2018. aug. 27. 15:10
12/32 A kérdező kommentje:
8 válaszoló vervetel holnap reggel lesz ! Ha csökken mehetek haza
2018. aug. 27. 15:11
13/32 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy az a gond, hogy a stagnálás, vagy egy hirtelen kilökődés (vetélés) is megrepesztheti a petevezetőt, az meg elég durva. Ráadásul ha az bejátszik, nagy műtét, 4-5 nap kórházzal és 6 hét lábadozással. Valahogy próbáld meg megoldani! Tudom mit érzel, mikor azt mondod, hogy semmi értelme ennek így, jegelnek a kórházban, vánszorog az idő, semmi sem történik, de hidd el, ez életveszélyes állapot.
2018. aug. 27. 15:21
14/32 A kérdező kommentje:
Bizakodom a holnapban hogy lemegy 1000 alá és vege ennek a remalomnak
2018. aug. 27. 15:33
15/32 anonim válasza:
Majd azért írd meg mi lett! Ha mégsem megy le, el leszel keseredve, de bírd ki, légy türelmes, van két gyereked, ne menj haza saját felelősségre, kérdezz rá esetleg arra a szurira!
Szurkolok!
2018. aug. 27. 15:57
16/32 A kérdező kommentje:
1500 lett a beta hcg ismét emelkedett sajnos , ismét várnak
2018. aug. 28. 10:25
17/32 anonim válasza:
Jaj, sajnálom. Nagyon át tudom érezni a helyzetedet, és most bele is gondoltam, hogy mit éltem át ugyanebben a szituban. A hátam is borsózik. De kitartás, tényleg! Nem szabad ezzel játszani.
Fájdalmaid vannak? Nekem azok is voltak, + vérezgetés.
2018. aug. 29. 10:06
18/32 A kérdező kommentje:
Reggel megkaptam a Methotrexát injekciót végre !
Segít csökkenteni a hcg szintet és segít hogy felszívódjon a petezsak ! Talán 4 nap mukva ha jók az eredmények mehetek
2018. aug. 29. 10:39
19/32 anonim válasza:
Na, már nem emlékszem a nevére. Nálam bejött, nagyon szorítok neked. Mikor lesz a legközelebbi vérvétel? Ha ma kaptad, akkor holnapután?
2018. aug. 29. 12:28
20/32 anonim válasza:
Nekem anno úgy magyarázták ennek a szurinak a működését, hogy, mivel ezt tulajdonképpen daganatos betegeknél szokták alkalmazni, az a lényege, hogy a sejtburjánzásokat, az úgymond "tájidegen" sejteket öli meg. A kezdődő terhesség végül is ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!