Decemberben szeretnék teherbe esni, addig is szeretném figyelni a testem jelzéseit. Hogy is van ez?
óó. drága! ugyanilyen naiv voltam én is...
nem olyan egyszerű összehozni egy babát, mint amilyennek tűnik. ne legyél csalódott, ha elsőre, decemberben nem sikerül.
ez a váladékozás előrejelzője az ovulációnak. amikor elmúlik, azon a napon, vagy még utána történik meg a tényleges ovuláció. az esélyes napok: ovu napja és az előtte lévő 1-2 nap
Sokféleképp tudod figyelni a jelzéseidet.
Ha decemberben már terhes szeretnél lenni akkor szedd október végétől valamelyik terhesvitamint vagy folsavat.
mérheted a testhőmérsékletedet ezt grafikonon v. a neten is vezetheted- én grafikont rajzoltam milliméterpapírra-
figyelheted a nyákodat is
összességében ha két -háromnaponta együtt vagytok azzal rosszat nem tehetsz
egészséges étkezést érj el a leendő apukától is.
Sok sikert!
de miért vártok addig? (az, hogy elsőre sikerült, nem garantálja, hogy másodikra is. nagy adag szerencse kell ehhez. de kívánom, hogy sikerüljön azért elsőre megint. )
orvosi utasítás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!