Segítenetek,2 hete szakítottunk a párommal és most nagyon aggódom. Augusztus 2-ÁN voltam utoljára az exemmel együtt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
30-36 naposak a ciklusaim, fogalmam sincs mikor van peteérésem nem foglalkoztam eddig vele. Ma a 32. Ciklusnapon tartok. Nem érzem hogy megjönne a menzeszem, ilyenkor már szoktam érezni, hasgörcs, mell feszülés, de semmi. Ma teszteltem , negatív lett az eredmény. Ha baba lenne ki kellene már mutatnia ugye?2018. aug. 24. 17:08
11/12 anonim válasza:
Ha ma tesztelsz nagy valószínűséggel valós eredményt kapsz!
A tesztet amit felraktál nem ismerem.....
Megírod mi lett az eredmény?
12/12 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 40. Ciklusnapon , mai teszt negatív. Terhes már biztos nem vagyok, de még nem jött meg. Az ovu teszt azóta nagyon erős csík van. Kíváncsiságból ovu tesztelek, mert nem értem. Lehet van valami bajom, olvasgattam hogy mi oka lehet a pozitív ovu tesztnek már 2 hete, de nem igazán tudtam róla érdemlegest olvasni. Tünetek semmi a terhességre, korábban sokat szédültem hányingerem volt, most annyi hogy egy hete nagyon erős fehér testápolószerű folyásom van, és viszked a mellbimbóm. Jövő héten megyek orvoshoz , hogy mi lehet a baj miért nem jön meg.
2018. szept. 2. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!