Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitív, negatív,...

Ez most pozitív, negatív, vagy szellemcsíkos?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 22. 14:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mindenki maga dönti el mikor tesztel, én tudom mikor kéne, pont ezért nem is ezt kérdeztem
2018. aug. 22. 15:34
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha tudod, hogy szerinted mikor kéne tesztelni, akkor miért kérdeztél rá a tesztre? Negatív, tehát ha szerinted jókor teszteltél, akkor nem vagy terhes.
2018. aug. 22. 15:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Kérdésre kértem választ. Ennyi 😁
2018. aug. 22. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Milyen a csík színe? Nekem a nemvárt napján már sokkal erősebb volt kötekedők.. 9 dpon volt kb ilyen, sőt, még az is erősebb volt! Tudod mikor volt ovud pontpsan, vagy csak kb?
2018. aug. 22. 16:00
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

Én nem is értem, hogy mi van itt az emberekkel. Ennyi rosszindulatú, irigy embert nem látni egy helyen. Valaki eljezd negatívot írni, és a többiek meg ugranak rá! 😆😥

De a kérdésre a válasz, szerintem pozitív, gratulálok.

2018. aug. 22. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Én se értem az itteni embereket. Valaki azt mondja egy negatív tesztre, hogy lát második rendes csíkot és mindig lesz legalább egy, aki szintén lát rajta második csíkot. Mások meg nem látnak rajta második rózsaszínű csíkot.

Na, pont ezért nem kéne időnap előtt tesztelni. De hát a kérdező nyilván már kifejtette erről a véleményét.

2018. aug. 22. 19:05
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó előtti, kedves vagy 😊 na hogy értse mindenki, nekem nem azzal van bajom, ha negatív, azzal ahogy írjak, meg olyanra válaszolnak amit NEM kérdeztem. Írjátok, hogy negatív és jól van, ennyi.
2018. aug. 22. 19:21
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Tudod drága kérdező, azért kommentáltuk, mert tudatában vagyunk annak, hogy igen is számít, hogy mikor tesztelsz. Mert ha most még negatív is, az nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Mert ha nincs elég hcg a szervezetedben, márpedig korai terhességnél nincs túl sok, akkor még nem feltétlenül mutatja ki a teszt. Vagy csak iszonyatosan halványan. Ezért kéne várni pár napot, ezért írtuk, hogy várj pár napot és tesztelj újra, mert akkor ha valóban van rajta halvány második csík, amit komolyan mondom, hogy nem látok, akkor az erősödni fog és számodra is egyértelmű lesz.

De nyugodtan sértődj meg! De ha terhes leszel, nyugi, fognak még más okosságokat is mondani, főleg a nőgyógyász, a gyerekorvos, a védőnő.

2018. aug. 22. 19:26
 19/24 A kérdező kommentje:
Én ilyet fel nem veszek, nincs nekem erre időm 😂 de még mindig nem azt kérdeztem drága válaszoló, hogy mikor teszteljek. De köszönöm, értem, tesztelni mégis akkor fogok, mikor szeretnék. Zárjuk le, legyen szép estéd
2018. aug. 22. 20:02
 20/24 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem mivel 5 percen belül lett rajta a második csík, pozitív. A nem várt napján nekem is nagyon halvány lett a tesztem.
2018. aug. 22. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!