Én nem is értem, hogy mi van itt az emberekkel. Ennyi rosszindulatú, irigy embert nem látni egy helyen. Valaki eljezd negatívot írni, és a többiek meg ugranak rá! 😆😥
De a kérdésre a válasz, szerintem pozitív, gratulálok.
Én se értem az itteni embereket. Valaki azt mondja egy negatív tesztre, hogy lát második rendes csíkot és mindig lesz legalább egy, aki szintén lát rajta második csíkot. Mások meg nem látnak rajta második rózsaszínű csíkot.
Na, pont ezért nem kéne időnap előtt tesztelni. De hát a kérdező nyilván már kifejtette erről a véleményét.
Tudod drága kérdező, azért kommentáltuk, mert tudatában vagyunk annak, hogy igen is számít, hogy mikor tesztelsz. Mert ha most még negatív is, az nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Mert ha nincs elég hcg a szervezetedben, márpedig korai terhességnél nincs túl sok, akkor még nem feltétlenül mutatja ki a teszt. Vagy csak iszonyatosan halványan. Ezért kéne várni pár napot, ezért írtuk, hogy várj pár napot és tesztelj újra, mert akkor ha valóban van rajta halvány második csík, amit komolyan mondom, hogy nem látok, akkor az erősödni fog és számodra is egyértelmű lesz.
De nyugodtan sértődj meg! De ha terhes leszel, nyugi, fognak még más okosságokat is mondani, főleg a nőgyógyász, a gyerekorvos, a védőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!