Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így mennyi esély van a terhess...

Így mennyi esély van a terhességre?

Figyelt kérdés

Tudom rengeteg ilyen kérdés van, az én sztorim mégis más.

Kb 24-29naposak a ciklusaim. A 13-14.napon délelőtt ovszerrel voltam együtt a párommal, semmi gond nem volt, nem mentünk el. Késő délután orálisan elégitettem őt ki, ám kora este (orális után kb 1-1.5óra) pettingeltünk, mivel az óvszer elfogyott. (3hónapra elutazott, ezért nem vártunk másnapra, boltok zárva). Nem hatolt belém kb 1-2 perc volt összesen. A hüvelynyilásomnál volt a pénisze. Nem tudom előváladék volt e rajta. Nem szeretnék babát.

Megköszönném ha rendes válaszok érkeznének.

2018. aug. 22. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Istenem... következő hónapban szerintem attól félj majd, hogy a Szentlélek száll meg. Tudod, szegény Szűz Mária is így járt pórul...

Viccen kívül... kiborító, hogy a mai tinik ennyire sötétek és felvilágosítatlanok... az egyik véglet aki azt sem tudja, hogy fogan a gyerek, a másik meg, aki azt hiszi, ránéz a f#szra és hopp, már terhes is lett :D

2018. okt. 17. 20:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Drága utolsó!

Közlöm nem tini vagyok. És közlöm nőgyógyász szerint nagyon minimális, de bizony így is lehet terhesség, mert elöváladék juthat a hüvelybe.

2018. okt. 17. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Az élőváladékban alapvetően NINCS spermium. A húgycsőben maradhat egy előző ejakulációból életképes sperma, és azt veszi fel az élőváladék. Azt meg egy egyszerű pisiléssel ki lehet küszöbölni. A hüvely savas ph közegében amúgy sem maradnak életben a spermiumok. Csak behatolással jut el. a megfelelő helyre. Ha nem hiszed, járj utána.
2018. okt. 17. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Pont azt tettem...... mondom. Nődokival 20valahány percet beszélgettünk.

Amúgy nálunk nem volt pisilés

2018. okt. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!