Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík vagy pozitív?

Szellemcsík vagy pozitív?

Figyelt kérdés

Predictor teszt.

[link]

2018. aug. 21. 12:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért, mert fogalmam sincs mikor kell megjönnie, de tüneteim vannak? Hm? Annyira utálom az ilyen okoskodó hozzászólókat. Nem a te pénzedet szórom tesztre, nyugodjál meg. Egy egyszerű kérdésem volt, szellemcsík vagy pozitív. Szövegértési problémád van???
2018. aug. 21. 14:28
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nyugodj le😀 Mit hittel, rögtön terhes vagy? Tesztelj óránként!
2018. aug. 21. 14:36
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Szia én nem látok rajta második csíkot de tesztelj pár nap múlva az már tuti lesz. Nekem is van egy tesztem eddig soha nem láttam rajta semmit most nem tudom eldönteni. De nem kérdezek itt inkább, mert mindig van valaki aki osztja az észt. Így majd 2nap múlva tesztelek megint. Sok sikert neked írd meg majd az eredményt! :)
2018. aug. 21. 14:36
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, az értelmetlen kerdeseitekre mit vartok?Tök negatív tesztek...
2018. aug. 21. 14:39
 15/27 A kérdező kommentje:
Az ilyen típusú válaszadók mint te, úgy működnek, hogy ha most pl az lett volna a kérdés, hogy sajnos nem védekeztünk, nem akarunk gyereket, annak egyből az lenne a válasz, hogy persze, rögtön terhes lettél. Frusztrált egy nő lehetsz, ha ez a szabadidős tevékenységed, hogy másoknak osztod az észt itt a gyakorin.
2018. aug. 21. 14:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Ha én látok egy idióta kérdést, arra nem válaszolok. Ennyi.
2018. aug. 21. 14:42
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Én is menzesz előtt vagyok 4 nappal és már 2 napja is csináltam egy tesztet (szintén fog.gátló után) na de most akkor mi van? :D a saját pénzemet költöm. És a kérdező is. A kérdésre kell válaszolni, nem azt kérdezte mikor tesztelhet. Jézus Mária
2018. aug. 21. 14:46
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Örülök, hogy valaki látja, hogy mi a gondom. Amúgy negatív lett?
2018. aug. 21. 14:49
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Nem tudom lehet én is odaképzelem, de nagyon-nagyon halványan mintha lenne ott egy csík. Az én első pozitív tesztemen rajtam kívűl szinte senki nem látta a második csíkot. Azóta 36 hetes kismama vagyok.

Próbáld meg a Clearblue digitális tesztjét, nekem az írta ki egyértelműen a nem várt menstruáció előtt 6 nappal. Viszont az tudd, hogy ha negatív, akkor lehet hogy korai.

2018. aug. 21. 15:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Valamit látok, de ez akár a reagens helye is lehet. Tesztelj majd 2-3 nap múlva. Drukkolok! :)
2018. aug. 21. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!