Múlt hét vasárnap (nov. 25) kellett volna megjönnie, csináltam hétfőn (26-án) és pénteken (30-án) tesztet, mindkettő negatív lett. Lehet, hogy nem jó a teszt?
Figyelt kérdés
viszont a terhesség tünetei jelentkeznek(fejfájás, folyás, hányinger, undorodás kedvenc ételektől, vagy épp olyat kívánok, amit régen nem szerettem) A hasam is szúr néha.2007. dec. 2. 12:24
1/3 anonim válasza:
A tesztek álltalában nagyon érzékenyek, nekem mindig meg mutaták mi van. Lehett a késés oka stesz vagy bármilyen hormon változás is. Azért menj el orvoshoz és hüvelyi ultrahangal egyböl megnézzi mi a helyzett.
2/3 anonim válasza:
Ideje lenne orvoshoz fordulni. Vagy vegyél egy másfajta tesztet és próbáld meg azzal.
Valószínű hogy terhes vagy. Kár hogy így megtréfál minket az élet! Mindenesetre ha még mindig nem jött meg csinálj hétfőn egy tesztet, és akármi az eredmény menj orvoshoz!
3/3 anonim válasza:
Akár így, akár úgy, szerintem is mindenképp orvoshoz kellene menned. Ha terhes vagy, ő már nagy valószínűséggel meg tudja állapítani, ha nem, akkor azért. Nekem már maradt ki vérzésem úgy, hogy terhességi tünetnek véltem hányingert, holott csak a hormonok tomboltak. Vegyél esetleg még egy másfajta tesztet előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!