Láttok második csíkot?
2018. aug. 16. 23:02
12/17 anonim válasza:
Pont tegnap volt egy ilyen kérdés (xepil) én utálom azt a tesztet, nekem sokáig alig látszott rajta vmi amikor más tesztek már egyértelműen látszottak.
Én ezen nem látok így képen semmit, de az enyém is ilyen volt és élőben meg látszott vmi szürkeség.
Én csinálnék másik tesztet a helyedben.
14/17 anonim válasza:
Az x-epilről heti szinten olvasok/látok szellemcsikosat. Nem egy megbizható teszt. Csinálj egy Facelle-t!
15/17 anonim válasza:
Megnyitottam, ez teljesen negatív. Amit te "halvány csíknak" látsz az valójában a tesztpapír és a sima papír találkozása ahol picit megázott.
16/17 anonim válasza:
Negatívnak látom.
Nekem mindkét terhességem egyértelműen kimutatta az X epil teszt 1 nap késés után. Nem kellett csíkot keresni.
17/17 anonim válasza:
Hány napja késik?
Ezen a teszten én sajnos semmit sem látok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!