Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik naptól kell, vagy...

Hányadik naptól kell, vagy érdemes az ovuláció tesztet használni?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 11.-ik ciklusnapon. Fogalmam sincs hogy milyen hosszú lesz a következő ciklus, és hogy mikor lesz a peteérés (ha egyáltalán lesz) a ciklusaim 28-42naposak. Gyereket szeretnénk, és soha nem homeroztem vagy ilyesmi, patikus ajánlotta az ov. Teszteket, de elfelejtettem hogy mit mondott, hogyan és mikor, mikortól kell. Örülnék pár tapasztalt valaszolonak
2018. aug. 15. 16:15
 1/8 anonim válasza:

28 napos ciklusnál lehet az elsőt már a 11.napon, aztán minden nap ugyanabban az időben, inkább délután, kora esti órákban csinálni. Nekem 29 napos ciklusnál, 13.nap csináltam az elsőt, halvány volt aztán napról napra lett sötétebb, a legsötétebb napon kell az együttlét, én azt hittem a 15.nap de a másnapi még sötétebb lett, mindkét nap volt együttlét, ennek épp másfél hete, úgyhogy vasárnapra 'nem'várom :))

Neked ha néha még több napos a ciklusod, megérné a 20 db-os ovu teszt csomag, és akkor biztosan nem tudsz mellé lőni. Szerintem kb a 12. 13.napon csinálhatod az elsőt és minden délután ugyanakkor. Mikor a teszt csík legalább olyan erős mint a kontrollcsík akkor lehet akciózni :)) másnap is csinálhatsz, és ha esetleg úgy jársz mint én hogy még másnap is fent van az LH érték akkor az nap is. Lehet hogy még nem történt meg az ovu. :) Szorítok.

23/N

2018. aug. 15. 16:32
 2/8 anonim válasza:
Kimaradt az hogy amellett hogy délután, kora esti órákban kell elvégezni az ovulációs tesztet, nem ajánlott előtte 2 órát inni és pisilni sem. Első voltam :)
2018. aug. 15. 16:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyforma idősek vagyunk

Koszonom

Szerintem meg biztos nem volt ovuláció. Ritkán, de vannak 28-29napos ciklusaim is, de szerintem ez pont nem olyan. Elvileg 20-an van a naptár szerint, de az sose, vagy csak nagyon ritkán pontos. Külföldön élünk,párom sem magyar, 50db os at kaptam a patikában. Úgy hogy valami csak lesz, remélem. Köszönöm. 30eves koromig szeretnem a babát. A fölött már nem nagyon. A fölött inkább már pihenni szeretnék.

2018. aug. 15. 17:11
 4/8 anonim válasza:
Akkor bőven van lehetőség a tesztelésre :) én naptár szerint belőttem kbra és a 13.napon kezdtem. Sok sikert, remélem összejön mindkettőnknek. Majd írd meg mi az eredmény :)
2018. aug. 15. 17:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a jovoheten esti műszakos leszek és nyolcig biztos egy nyugodt pillanatok sem lesz mert annyi a munkám. Szerintem emiatt a stressz miatt se jön össze. Persze. Akkor jobb lenne ha délelőtt csinálnám? Vagy este nyolc után már késő?
2018. aug. 15. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:

32-34 naposak a ciklusaim, én 19. napon kezdtem és 20. már pozitív lett, de én délelőtt teszteltem

elvileg 7 hetes vagyok,holnap megyek orvoshoz..izgulok,hogy minden rendben legyen

2018. aug. 15. 23:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Gratulalok

Minden jót nektek

2018. aug. 15. 23:44
 8/8 anonim válasza:

Inkább jobb este mint délelőtt. Szerintem este 8 is megfelel csak előtte 2 órát ne igyál és ne pisilj :).

Egyébként nekünk sajnos most nem jött össze a baba :( de új hónap új remény ahogy szokták mondani :) elkezdtem a hőmérőzést is, hátha tényleg pontosabban belőhető a peteérés.

2018. aug. 23. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!