Se menzesz, se baba? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma van a 3. napja, hogy kèsik a menzeszem. Csinàltam tesztet ami negatìv lett. Pàr nappal ezelött fàjtak a mellbimbòim ha hozzàèrtem, ma màr a derekam is fàjt. Mennyi esèlyem van mègis a babàra? :(2018. aug. 15. 15:48
1/12 anonim válasza:
van még esély a babára van akinek csak 1hét késés után mutat pozitívat a teszt attól is függ mikor volt peteérésed lehet kicsit később volt és ezért negatív még a teszted ha 2nap múlva se jön meg akkor szerintem tesztelj újra.. de lehet csak a mensid fog késöbb megjöni..
2/12 anonim válasza:
Ez még simán lehet terhesség, de akár ciszta vagy más kórság is előidézhet ilyesmiket. Tesztelj pár nap / 1 hét múlva!
3/12 anonim válasza:
6.án kelett volna nekemis megjönnie 10.én teszteltem ami negatív lett.
Most eggy nagyon picit vérzek, de kissé durvák voltunk a párommal. Valószínű attól
5/12 anonim válasza:
Simán lehet baba. Nekem egy egy héttel később mutatta ki a teszt a babánkat, az UH szerint is egy héttel fiatalabb. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor remènykedem mèg, azòta sem jött meg, helyette ma krèmes fehèr folyàsom van ami soha nem szokott nem tudom ez jelent e valamit. Holnap reggel tesztelek, meglàtjuk mit mutat :)
2018. aug. 16. 20:49
7/12 anonim válasza:
Simán lehet baba..
De lehet az is,mhogy nem, csak a peteérés később volt, így a mensi is késik..
Drukkolok.. Várjuk holnap az eredményt ☺️
8/12 A kérdező kommentje:
Negatìv a reggeli teszt :(
2018. aug. 17. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!