Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez babát jelent? Vagy másnak...

Ez babát jelent? Vagy másnak is használ a citrom/ecet, és kipróbálta már így?

Figyelt kérdés

mivel a menstruációm nem jott meg idejében, csináltam egy tesztet. a szerint nem vagyok terhes, de 4 napot késett, és a 2ik nap után (majd lejjebb)abba maradt a vérzésem, és csak kov. nap reggel jott meg, de már csak nagyon gyengén, amit furcsállottam, ugyanis 4 napig eros vérzésem szokott lenni. mevolt 6 napig, de a 2ik-tól nagyon gyengén, 5-6 pedig már csak barnázás. szerintem a saját hibámból volt ilyen(szintén lejjebb), mert mindig vigyázunk, de ezzel a mensivel most nem tudom eldonteni

(2 nap nagyon eros vérzésem volt, csakhogy jó sok ectet tettem a levesbe, és abba is maradt a vérzés. nekem mindig beválik az ecet meg a citrom, így le tudom roviditeni 3-4 naposra a menstruációt. most nem akartam, csak elfeledkeztem róla, mikor pedig rájottem, már késo volt, így számitottam is rá, hogy egy nap kimarad,de azt vártam, hogy másnap megint megjon ugyan olyan erosen, de nem jott, csak nagyon gyengén. még soha nem próbáltam ki 2 nap, így nem tudom eldonteni hogy az ecet miatt lett ilyen, vagy baba van a dologban. 21/lány

2018. aug. 14. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden menstruáció egyforma. Lehet most vékonyabb volt a nyálkahártyád és kevesebb a mensid. Ha teszt negatív es meg is jött 100% hogy nem vagy terhes. Semmi köze az ecetnek a havi ciklusodhoz.
2018. aug. 14. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi köze ezeknek a dolgoknak a menzeszhez.
2018. aug. 14. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha negatív a teszt,akkor nem vagy terhes,nem kell túlgondolni.
2018. aug. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!