Ez terhesség lehet?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. 1,5 hónapja használjuk a Nuvaringet párommal (teljesen szabályosan, jókor tettem be, a megfelelő időben vettem ki), az első hónap után nem jött meg, benne van a betegtájékoztatóban is, hogy ez megtörténhet, plusz csináltam 2 tesztet (utolsót a várt menstruációm 2. napján), mindkettő negatív lett, ráadásul a hüvelygyűrű miatti mellduzzanat is elmúlt. Jelenleg ha lenne peteérésem, holnap lenne, viszont nagyon furcsa tüneteket tapasztalok magamon. A héten többször volt hányingerem, tegnap alhasi fájdalmaim voltak, ma annyira ég a gyomrom, nem bírok megenni semmit, mert elhánynám magam, egész nap folyamatosan nap pisilni kell, fáj a derekam, alhasam, (vesém?), plusz a melleim újra megnőttek (nem fájnak, nem feszülnek). Lehetséges, hogy most jönnek ki a terhességi tünetek vagy csak a hormonjaim játszhatnak velem a nuvaring miatt? Új tesztet hétfőn tudok majd csinálni.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!