Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A másod unokatestvéremmel...

A másod unokatestvéremmel élünk együtt és gyermeket szeretnénk, minden esetben sérült gyermek születhet?

Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Köszönöm a felvilágosítást, minden jót Neked is! :)

Azért remélem, nem zaklattam fel a lelki világát egy tanult embernek. :) ( megjegyzem: biológus vagyok)

Na de ez tényleg nem az az oldal, ha beszélgetni szeretnél, írj a nem látható címemre, mert itt nem vagyok hajlandó vitázni. Csók! :)

2008. nov. 3. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
( kedves 75%-ban hasznos válaszokat adó, előttem válaszoló. Akinek meg nem inge ne vegye magára)
2008. nov. 3. 09:17
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Magzatvizet kell majd venni! Nekem is vettek, ott volt egy olyan akinek ugyan ez volt. Gondolom nem véletlen küldték oda a genetikára! Lehet beteg!
2008. nov. 3. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze, biológus... Ha mégis az vagy, inkább add vissza a diplomádat.
2008. nov. 3. 15:04
 15/16 anonim válasza:
100%

75%-os! Te normális vagy??

A "biológus" vagy mittudomén kicsoda legalább rendelkezik aggyal, nem itt akar vitázni!!!! Úgy látom inkább te születtél defektussal, nem a másodunokatestvérek gyermeke!

Takarodj innen, ne szórakozz!

Bocsánat, szóval a kérdésre válaszolva. Az én családomban szintén nemrég született másodunokatestvérek házasságából gyermek. Egészséges! A szülők ragaszkodtak volna a genetikai vizsgálathoz, mert aggódtak, ezért beutalót kértek Budapestre, de ott csak a beszélgetésig jutottak, az orvosok ugyanis nem látták szükségét a további vizsgálatoknak. Tulajdonképp tényleg az a lényeg, hogy a családban ne legyen olyan betegség, ami gondot okozhat. Magzatvízvételről szó sem esett. Aki azt írta, lehet, hogy a családban volt valamilyen betegség, vagy a mindenkinél elvégzett szűrővizsgálatok eredménye nem volt kielégítő.

Még konkrétabban a kérdésre a válasz: Nem minden esetben születik beteg gyermek, de ahogy már azt olvashattuk korábban, két idegennek is születhet beteg gyermeke.

2008. nov. 3. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vállalhattok gyereket, a 15. válaszolónak van igaza. Köztetek nincsen vérfertőzés. Bármi ami nálatok előfordulhat az előfordulhat nem rokon pároknál is, ha van a családjaitokban bármilyen örökletes betegség az akkor is probléma lenne ha nem lennétek rokonok.
jan. 26. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!