Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 dpo napon pozitív a tesztem...

10 dpo napon pozitív a tesztem reggel, du megjön, kémiai terhesség?

Figyelt kérdés
[URL= [link]
2018. aug. 3. 23:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9. Neked sikerült? Most olyan ovuláció volt, mint még soha. Görcsöl a petefészek,amit eddig nem éreztem. Ovu tesz is ok, hő is ok. Hőgörbém ét felteszem, ha sikerül.
2018. aug. 4. 01:20
 12/19 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2018. aug. 4. 01:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez kemiai terhesseg.

Ne csuggedj, legkozelebb sikerul!!! Ne szomorkodj es ne stresszelj rajta, ez rengeteg novel megesik, gyakran. 😘

2018. aug. 4. 04:20
 14/19 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Nekem is friss még a dolog,előző ciklusban volt.Most viszont éreztem,hogy volt peteérésem (nem mindig érzem) pár napja.Ovuláciokor nem tudtunk együtt lenni csak 2 nappal előtte, szóval lesz ami lesz.Ha nem jön össze akkor pihen egy kicsit a méhem,ha meg összejön akkor nagy boldogság lesz.Egyébként erdekes mert mindkét kémiai terhességnél nekem is a 10. dpo-n jött meg, hamarabb mint szokott, nem tudom miert.
2018. aug. 4. 09:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Mennyire vérzel?Csak.azèrt mert irtad h nem is görcsölsz,hátha van még 1 remény.
2018. aug. 4. 09:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is véreztem, de csak egy tamponnyi mennyiséget, és nem is úgy nézett ki, mint szokott.Most 11.hétben vagyok.
2018. aug. 4. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 4 nap múlva csinálj még 1 tesztet😜lehet,mégsem kémiai,hanem biológiai.Félre ne értsetek:ez nem csak reménykeltés részemről.2 barátnőm is vérzett az első hónapban(az egyik a 2.3-ban is😄14 hetesen derült ki a terhessége)!!
2018. aug. 4. 14:26
 18/19 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Tök jó hogy előfordul vérzés után/mellett normál terhesség.Viszont nekem 6 napig volt meg, nem görcsöltem és a 10.napon (tehát vérzés elmúlás után 4 nappal) volt olyan a tesztem amit feltöltöttem ide pár válasszal ezelőtt. Természetesen te ne járj így, legyen baba, de jobb, ha inkább a rosszabra készülsz mert hatalmas csalódás lehet a vége.1 hónappal ezelőtt amikor velem történt a második kémiai terhesség mindenki mondta, hogy nem lesz itt baj,baba lesz, nem ismétlődhet meg mégegyszer stb.Elkezdtem reménykedni, de sajnos a hcg vérvételek pontot tettek az ügy végére, hiszen gyorsan csökkent a szintje.Szóval remélem, hogy veled nem az lesz mint velem, de ne éld bele magad, hiszen a mensi vége után is lehet pozitív a teszt (még nem ürült ki a hcg), ahogy nálam is volt.
2018. aug. 4. 14:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, negatív. Nem maradt meg sajnos.
2018. aug. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!