Facelle teszt megbízható? Szerintetek pozitív?
2018. aug. 1. 16:25
11/22 anonim válasza:
Engem többször átvert, de csinálj holnap, vagy, csütörtökön ugyan ezzel, ha erősödik, akkor baba:) Drukkolok neked! 😀
12/22 anonim válasza:
Utolsó, nem biztos, hogy átvert, lehet, hogy megszakadt a dolog!
Rengeteg terhesség megszakad, csak sokan nem is tudnak róla, hogy megtermékenyültek.
13/22 anonim válasza:
11-es! Olyan nincs, hogy fals pozitív. Olyan van, hogy biokémiai terhesség. Googlezz rá
15/22 anonim válasza:
#11. Gratulálok neked:) Boldog babavárást. Én kivagyok, kémiai terhesség. [link] hamarabb is jött meg ma este 10 kor, de ma reggel pozitív a teszt. :(
16/22 anonim válasza:
8as vagyok. Örülök, hogy erősödik a csíkod. Most nekem is facellem van, halvány pozi lett reggel, ma vagyok a 12. Dpon. Keddre nem várom. Holnap is tesztelek, remélem azon is látok második csíkot. Hétfőre vettem 1 digis tesztet. Az bizonyára egyértelműen kimutatja majd.
Utolsó. Elég egyértelmű a te teszted is! Sajnálom, hogy megjött.
17/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mára erősödött. :)
18/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok ismét. Nem -bírtam holnapig várni, megcsináltam a digi tesztet.
19/22 anonim válasza:
Gratulalok friss kismamik. Csodas es nehez dolgok varnak ratok, de a legszebb dolog. A terhesseg is szép, de onnantól,h megszuletik egy álom.:))❤❤❤
20/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!!! Ha van kedvetek csatlakozzatok Facebookon a 2019 áprilisi babák és anyukáik csoporthoz :))
2018. aug. 5. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!