Lehetek terhes? 😩
Annyira félek hogy terhes vagyok
Lefekudtem a parommal védekezés nélkül, kivette időben meg nem is voltam termékeny időszakban, de mivel egy spermium 2-3 napig is életképes azzal nem számoltam hogy a 2 nap az együttlét után már termékeny időszakban leszek
Nincs egy hete, hogy ez meg történt, viszont utána kerestem a tüneteknek. Semmi olyat nem találtam ami rám is illene kivéve hogy két napja érzem hogy gyomorsavam van a számban is
Egy hete már fáj a torkom szoval ez lehet valami torok fertőzéstől is
Édesanyámnak nem merem el mondani mert meg azt se engedi hogy párom legyen :D
Ha meg megtudná tuti hogy kiverné belőlem a (reméljük) meg sem fogant magzatot :D
Tudom, hogy mások évekig is próbálkoztatnak babával és, hogy kevés az esélye hogy nekünk pont elsőre összejött de a félelem azért még mindig bennem van
Igen, lehetsz terhes.
Ha ,,annyira félsz hogy terhes vagy", akkor mi a lópikulának nem tudsz egy gumit húzni a pasid farkára?
Mindig védekezünk. Csak elkapott a hév és egyikünknél se volt semmi
Es egy kis alkohol hatása alatt is voltunk.
Azert koszonom:)
Mondjuk lehet anyuka hozzáállása is hibás abban, hogy a gyerek nem megfelelően védekezik. Elvárni egy gyerektől, hogy "legyen esze" úgy, hogy sosem beszélünk róla, hogy van szex és az jó az embernek, több, mint vicc.
Egyébként jó eséllyel nem vagy az, én legalábbis szurkolok, kis szerencsével ez a sztori életre szóló leckét adott, és legközelebb minden táskában lesz legalább egy gumi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!