Van itt valaki akinek Ovulácio előtt 4 nappal történt együttlétből fia született?
Megint te ????
Alljal mar le !!!
Nagyon sokaknak, csak
A) nem jár az oldalra
B) fogalma sincs mikor volt ovulációja, esetleg csak tudni véli, de rosszul
C) a baba neme továbbra sem befolyásolható praktikákkal, még akkor sem ha Czeizel mondta. Mellesleg az is csak esély latolgatás volt, nem konkrét mindig működő tények.
Figyu, én is terhes vagyok és meg nem tudom a nemét. Minden vágyam egy kislány de kisfiúnak is örülni fogok nagyon!
De amit te csinálsz az már beteges!
Ezt a vergődést max akkor tudnám megérteni, ha három fiú után csak azért vállaltal egy negyediket, hátha lány lesz. Ha nem így van akkor gázos vagy!
Na tehát! Erről annyit mondanék, hogy én még ebben a témában nem tettem fel kérdést úgyhogy nem tudom miért vagyok beteges vergődő.
Ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni. Terhes vagyok 8 hetes ovu előtt 4 nappal tudtunk együtt lenni mindenki azt mondja ezért hogy tuti lány lesz. Nem bánnám nekem is a lany felé húz jobban a szívem. Már van egy fiam ezért szeretnénk kislányt. De nyilván bármi lesz örülni fogunk. Így is örülünk. Kíváncsi voltam valóban nagyobb e így az esély kislány érkezésére de csak lecseszést kaptam. De nem érdekel úgy látszik máskor nem érdemes ide kérdést feltenni, holott erre való az oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!