Jókor voltunk együtt? Aznap amikor leesett a hőm, este együtt voltunk és előtte is 2 nappal. Azóta felment 2 tizedet és most újra emelkedett 2 tizedet, most 37 fok.
Szia!
Én ugyan így vgayok kb, holnap fogok tesztelni reggel. miután leesett, után a 2 napig 36,5 utána 4 napig 36,7 és utána 36,9.Azóta is. Szerintem a hőd jó. Mikor kellene nem megjönnie?
Már hogyne lenne sok esélyed! A peteéréskor hőesés tapasztalható ( ennek okát csak sejtik ), vagyis a legjobb napot csíptétek el! Ugyanis tévhit, hogy akkor van pé, amikor megemelkedik a hő, a hő emelkedését ugyanis a progeszteron nevű hormon termelődése váltja ki, ami pedig a pé után egy-két nappal termelődik akkora mennyiségben, hogy megnyomja a hőt.
Ezért van az, hogy a hőmérőzéssel nem tudhatod előre sokszor, hogy mikor van a pé, csak utólag többnyire, hogy mikor volt. ( a tüszőrepedés ugyanis nem mindenkinél és nem minden esetben jelentkezik hőcsökkenés formájában a görbén, többnyire abban az esetben látszik, ha a tüsző a hajnali órákban reped meg ) Te szerencsés vagy, hogy elcsípted!
Ja, ha pedig kezd háromfázisúvá válni a görbéd, szinte majdnem bizti, hogy ott a baba ( a terhesek 95 %-ánál megfigyelhető ez a görbetípus)
Szia!
1. válaszoloó vgayok. Köszi ezzel nekem is segítettél. Akkor nagyon reménykedek hogy sikerült:)
Szívesen mindkettőtöknek! Látogassatok el erre a weboldalra, még nagyon sok hasznos infót találtok, kismillió trifázisos példagörbével együtt
Akkor ez szerinted jó görbe? trifázisos?
KÖszi. Holnap kiderül, remélem.
Tényleg köszi a segítséget!
Nagyon köszönöm!!!!!!
Reménykedem, még egy hét és kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!