Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baratommal 7. -en egyutt...

Baratommal 7. -en egyutt voltunk es elis ment bennem es kb1 hete hanyingerem van, szedulok. Szerintetek terhes lehetek? Vagy ilyenkor mennyi ido utan keletkezik rosszullet? 19/L

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Vegyel terhességi tesztet

Akkor kiderül minden

2018. júl. 27. 23:04
 2/14 anonim válasza:
47%

Elado hasznalt, de jo allapotu babakocsi, aron alul.

Amugy kamukerdes.

2018. júl. 27. 23:05
 3/14 próbálokkedveslenni válasza:
53%

A túrós nedves pénisz csövéért nem lehet elmenni a kicseszett orvoshoz és kérni 72 órás tablettát, amit lenyelsz és nem leszel terhes 99.9%-ban.

Tényleg sokkal jobb gyik-en kérdezősködni és reménykedni a dologban. Utána pedig menni abortuszra...

2018. júl. 27. 23:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Semmi kepp nem mennek abortuszra. Mivel parom sem engedi es mar tervezzuk a babat csak utana szerettem volna jarni ennyi az egesz
2018. júl. 27. 23:14
 5/14 anonim válasza:
51%

RIP kérdező élete.

:)

2018. júl. 27. 23:30
 6/14 anonim válasza:
66%
mindig megnevettetnek az ilyen hulladékok akik 19évesen azthiszik készek a gyereknevelésre. Buta vagy és éretlen. Egy kutyát se tudnál megnevelni, nem hogy egy sokkal fejlettebb lényt. Tervezd inkább az abortuszt hogy ne hozz világra mégegy ilyen selejtet.
2018. júl. 27. 23:31
 7/14 próbálokkedveslenni válasza:
59%
Nem nem nem...legyen kamu kérdés istenem. Ne legyen már megint egy szerencsétlen ártatlan gyerek, aki az idióta szüleivel...áááá remélem anyud megtudja és addig pofoz téged, amíg megjön az eszed (nem vagyok az erőszak híve)
2018. júl. 27. 23:34
 8/14 anonim ***** válasza:
15%

# 5 milyen igaz

Nekem véget érne az életem ha terhes lennék

Én tuti abortuszra mennek

Pláne 19 evesen

Jezusom az meg nagyon korai

24 éves vagyok de meg most sem szülnek meg amugy sem

2018. júl. 27. 23:43
 9/14 anonim válasza:
31%

nem csak bunkók de tájékozatlanok is vagytok gyk gyíkok..

tudtátok, hogy nagyapátokat ilyen "selejt" "gyerekeszű" "felelőtlen" lányok szülték..

sőt sokukat 16-17 évesek C:

és különb emberek lettek mint ti..

neked meg:

tartsd meg és tartson ki melletted a párod

2018. júl. 28. 00:56
 10/14 anonim válasza:
59%
Igen és a nagymamám is egy buta tanulatlan ember volt aki nem volt alkalmas arra, hogy felnevelje az anyukám. Hálás vagyok, hogy megszülte mert itt vagyok, de tényleg nem volt alkalmas a feladatra.
2018. júl. 28. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!