Lehet mar ovu tesztet csinalni?
Figyelt kérdés
Ciklus 10.napjan vagyok. Ma mar este tesztelhetek?2018. júl. 26. 17:41
11/16 anonim válasza:
Igen, főleg hogy már lassan 7 hónapja próbálkozunk.
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor meg foleg :) Nekunk ez lesz a masodik probalkozos honap. Elozo honapban lecsusztunk az ovurol. 15-16.nap utan probalkoztunk de megjott. Viszont igy a mai 10.napi ovu teszt utan mar ertem miert nem jott ossze. Hanyadikara nem varod? :)
2018. júl. 26. 21:59
13/16 anonim válasza:
Mióta letettem a gyógyszert, nem tudom követni a ciklusomat. 28 és 35 nap közötti. Most a 23-24. ciklusnapon lett pozitív az ovutesztem. Szóval gyanítom, hogy nálam a luteális fázis nem az átlag 14 nap, hanem kevesebb. 7-e körül nem várom.
14/16 A kérdező kommentje:
Oh sajnalom! Hat ha most szerencsevel jartok es sikerul! Kivancsian varom majd a hireket. Remelem jokat :))
2018. júl. 26. 22:51
16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom!!! :))
2018. júl. 26. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!