Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most tölti be (3hét) az első...

Etus30 kérdése:

Most tölti be (3hét) az első gyerekem a 2 éves kort, a második gyerkőc nem jött össze, ha nem megyek vissza dolgozni akkor elúszik a munkahelyem, ha visszamegyek dolgozni akkor hova rakjam a gyereket?

Figyelt kérdés
Bölcsőde nincs,mama papa még nem nyugdíjas,melóhelyet meg csak úgy találni nem lehet!Egy fizetésből meg nem élünk meg!
2018. júl. 26. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
De hogy válaszoljak is: 1: otthon maradsz és belevágsz olyan munkába amit otthon csinálhatsz gyerek mellett. 2: 4órába dolgozol. 3: hajnalba beadod a gyereket a bölcsibe. Nálunk 6.30tól lehet vinni a bölcsibe és 18.30ig lehet érte menni. Mondjuk jó drága hely...
2018. júl. 26. 15:54
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Valaki aki a falubol vállalja hogy vigyáz rá..
2018. júl. 26. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Hát ezt igazán nem értem! Ha teszem fel, összejönne a 2. gyerek, 3 év múlva úgyis kellene dolgozni, csak akkor már két gyerek mellett. Akkor vállalsz 3.-at csak hogy ne kelljen dolgozni menni? És a harmadik után mi lesz? 4? 5?

Amúgy már nincs akkora válságban az ország, mint pár éve, most már megfordult a világ, több horgász lett, mint hal, ne aggódj, hogy nem találsz munkát!

2018. júl. 26. 19:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenki írja mi lett volna ha, és hogy is terveztem a későbbiekben, nagyon egyszerű, mama -papa addigra már nyugdíjas lesz, ők nagy segítségre lettek(lesznek) majd.
2018. júl. 26. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Melohelyet mindig lehet találni.

Merre éltek?

A közelben lévő bolcsit kerdeztetek tavasszal? Beirattad?

Mennyi megtakaritasotok van jelenleg? Meddig huzzatok, ha otthon maradsz a 3. évre?

2018. júl. 26. 21:28
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Gyes alatt 4-6órában is lehet dolgozni. Persze időben kell megbeszélni, bölcsődékbe is tavasszal van a beiratkozás, tehát ezt így már nem is értem... Másik munkahelyet is lehet keresni részmunkaidőben.
2018. júl. 26. 22:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináljuk, hogy felváltva dolgozunk a férjemmel. Ő teljes munkaidőben hétköznap reggel 7től délután fél 5ig, én részmunkaidőben, szerdától péntekig este fél7től kb.10-11ig, hétvégén meg ahogy vendégek vannak.
2018. júl. 27. 07:08
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Bocs, ezt nem értem. Azért szülnél még egy gyereket egy helyre, ahol nincs munkalehetőséged, mert egyet sem tudtok eltartani?
2018. júl. 27. 13:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sikerült megoldást találni?
2018. aug. 17. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!