Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok 2 csíkot?

Ti láttok 2 csíkot?

Figyelt kérdés

Sziasztok csináltam terhességi tesztet..

elég korán de nem tudtam várni... türelmes lennék de cigizek inni is szoktam néha és tudni szeretném időben, mert akkor egyből leteszem!

Csináltam tesztet de nem tudom hogy én képzelem oda vagy tényleg van egy nagyon nagyon halvány csík! Szeretnék kisbabát emiatt lehet csak oda képzelem de en látok valamit ezért örülnék ha írná tok :)

Köszönöm előre a válaszokat!

Képek:

[link]

[link]

2018. júl. 24. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
És akkor a nagymamamintás kis klumpát kihagytuk. 😁
2018. júl. 24. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
És akkor már azt a gyönyörű szép párducmintás pólót se hagyjuk ki, ami tökéletesen passzol a kék bugyikához.
2018. júl. 24. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Úristen, ez az oldal már tényleg csak arról szól, hogy hogy alázzuk le a másikat...
2018. júl. 24. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Jaj, hagyjátok már, ez még semmi a véres tampont, nyákdugót, betétet fotózó igénytelen pi..ákhoz képest!
2018. júl. 24. 19:23
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Ne foglalkozz kérdező velük. Az idelátogatók 90% életunt házi asszony akit a férje ura nem tud kielégíteni és itt éli ki a fusztrációját. Igazán nem éri meg hogy szóra is méltasd őket.
2018. júl. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!