Ovuláció előtt 2 nappal voltunk együtt Párommal tegnap.7. Ére nem várom van még igy valaki? Várhatnánk együtt?
Sziasztok. Ma vagyok a 12. Dpon, és halvány pozit teszteltem. :)
Holnap is tesztelek, ha az jobban fog látszódni fotón, felrakom ide.
Ildi
13. Dpo. Igaz még nem erős, de ha már a férjem is látja, akkor nagy baj nem lehet. :)
Holnapra vettem egy digitális tesztet.
Kérdező! Veled mi újság?
Ildi
Nem -bírtam holnapig várni, így megcsináltam most a digi tesztet. Pozi lett így a 13. Dpon.
A piros masnit még májusban vettem, azóta készülök rárakni erre a tesztre, és odaadni a férjemnek. 1 éve próbálkozunk a tesóval, novemberben jött is, de sajnos missed ab lett. Azóta újra várjuk a csodát, és most úgy látszik sikerült. :')
Remélem ezúttal minden rendben lesz.
Legutóbb 8 hetesen mentem dokihoz, sajnos akkor már nem élt a magzat, ráadásul hematóma is volt a petezsák mellett. Most megyek hamar 5 hetesen, ha legalább hematómát lát azt tudjuk kezelni.
Kedves utolsó. Gratulálok neked, ha minden jól megy ezek szerint áprilisi babánk lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!