Kinek mennyi idős volt az első gyereke amikor terhes lett a másodikkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hamarosan szeretnénk kistesót,kisfiam 2 éves és 8 hónapos. Érdekelne,hogy ki mikor vállalta be a második gyereket és hogy jól döntött vagy inkabb elöbb illetve késöbb kellett volna? Köszönöm elöre is a válaszokat. 😊2018. júl. 22. 10:13
1/10 anonim válasza:
2 es fel eves. Szerintem jo volt igy.
2/10 anonim válasza:
4 eves mult mikor teherbeestem. Eloszor kisebb korkulonbseggel terveztuk a tesot de bizonyos dolgok miatt vegul elhalasztottuk. En ugy erzem vegul jol jott ki. A nagy aprobb dolgokban tudott segiteni mikor meg baba volt a kicsi, es elvezte is. Nagyon szeretik egymast. Igaz hogy a jatek teren neha vannak elteresek, a nagynak mar mas erdeklodesi kore van es neha inkabb egyedul jatszana a szobajaban. Ennek ellenere en nem banom, en is nehezen birtam volna ket picivel segitseg nelkul (kulfoldon elunk, ferjem reggeltol estig dolgozik).
3/10 anonim válasza:
2 év 10 hónapos volt a lányom, mikor pozitívat teszteltem, így 3,5 év lesz köztük. Így szerettük volna, korábban nem is próbálkoztunk még. Még nem született meg a pici, eddig olyan szempontból jónak tűnik a dolog, hogy a lányom már nagyon értelmes, tök jól meg lehet vele beszélni az egészet, nagyon várja a kistesót és örül neki, pozitívan áll hozzá, mondogatja, hogy majd előszedi neki a babajátékait, vele alszik stb :) remélem akkor is marad a lelkesedés, ha már itt lesz a pici.
4/10 anonim válasza:
4 hónapos. 😊 Olyanok, mintha ikrek lennének, nem csinálnám másként. 😊
5/10 anonim válasza:
Pont a 2 eves szulinapja korul sikerult
6/10 anonim válasza:
9 hónapos volt. Tökéletes időzítés :)
7/10 anonim válasza:
2 éves 3 hónapos.
Reméljük, marad a pici velünk 😊
8/10 anonim válasza:
5 honapos. Igy terveztuk, bar arra nem szamitottunk, hogy az elso vedekezesmentes honapban terhes is leszek, de orultunk neki.
Az elso 2-3 ev volt huzosabb, amig a pici korkulonbseg ellenere megis nagyon mas szinten voltak, mast ettek, mas volt az alvasigenyuk, mas erdekelte oket, stb.
Azutan osszenottek teljesen, nem is lehet oket elvalasztani egyaltalan.
Most mar a kicsi is 9 eves, a nagy 10 es most lesz meg egy hyermekunk, szoval kiprobaljuk a masik vegletet is.
9/10 anonim válasza:
Pont 10 év van köztük, nem csinálnám másképp. Nekünk egyszerre 1 dackorszakos állandó felügyeletet igényő gyerkőchöz volt türelmünk(sokáig nem is akartunk többet). Aztán ahogy a nagy egyre önálőbb lett, megjött a kedvünk:)
10/10 anonim válasza:
13 hónapos volt a kisfiam, amikor teherbeestem, úh 22 hónap van köztük. A kislányom még csak 10 napos, úh sok tapasztalatom nincs még a kettővel együtt, de azt látom, hogy az elején nem lesz egyszerű, leginkább az eltérő napirend miatt. Sztem az első év elteltével már könnyebb lesz, addigra már ugyanazt tudják enni, együtt fürödni, ugyanúgy aludni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!