Tegnap múlt el a mensim, és lefeküdtem a barátommal (először). Gumit használtunk, nem lyukadt ki, viszont egyszer lecsúszott. Nagy az esélye, hogy terhes lehetek? Főleg így, hogy az nap múlt el a mensi.
Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 23:38
1/5 anonim válasza:
Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee előfordulhat ám, viszont ne jellemző.
2/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag lehetetlen. Az ovuláció után kb 8-9 nappal, preejakulátumból teherbe esni..? Nagy 'szerencse' kéne hozzá.
3/5 A kérdező kommentje:
Huhh.. hát ez naggyából megnyugtatott :)
Akk ne is szaladjak egyből esemény utáni tabiért nőgyógyászhoz?
2008. nov. 2. 14:55
4/5 anonim válasza:
Ne szaladj sehová sem. Nyugodj meg. 99.9%, hogy nem vagy terhes. Az egy tized százalék pedig mindig benne van a pakliban. Van egy jó közmondás ide: Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él szexuális életet. Ezalatt nem azt értem, hogy ne csináld, hanem csak okosan. A gumi továbbra is jó megoldás erre, de próbáljon a méretének megfelelőt vásárolni, és akkor kicsi a lecsúszás esélye. Sok sikert.
5/5 A kérdező kommentje:
Most már mondjuk úgyis mindegy lenne..
De nagyon szépen köszönöm a válaszokat (: Bár a párom jobban izgult, mint én.
Jó ezt a 99,9%-ot látni.
Köszönünk mindent.
2008. nov. 4. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!