Terhes lehetek ovuláció előtt 4 nappal?
Este voltunk együtt későn! De még éjfél előtt pont szerintem vagyis nem csúsztunk át.. úgyhogy inkabb 4 napnak mondom nem 3nak!
Igaziból nem lett volna baj ha becsúszna a gyerek en is meg ő is megtartottuk volna, de talán mégsem ő az igazi.. egyre több gond van es a gyerek korai lenne most.
Úgyhogy az a kérdésem hogy lett így valaki terhes ? Van esély ra?:/
Köszönöm a válaszokat!
"Este voltunk együtt későn! De még éjfél előtt pont szerintem vagyis nem csúsztunk át.. úgyhogy inkabb 4 napnak mondom nem 3nak!"
Most te komolyan azt hiszed hogy 23:55-kor még termékeny lehetsz, de ha elmúlik éjfél, például 00:05 van akkor már nem lehetsz olyan termékeny? Na ne már :D :D :D
Én azt nem úgy értettem...
hanem ha éjfél után voltunk akkor ovuláció előtt 3nappal voltunk egyutt nem 4 nap! Tisztában vagyok vele hogy peteérés környéke veszélyes minnél közelebb van annál több esély lehet a gyerekre!
Szerintem félre értetted!:)
Azért kérdeztem rá hogy esett e már valaki teherbe 4nappal előtte.. es hogy mennyi esély van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!