Szerintetek ez lehet megint terhesseg?
Kedves Kérdezõ
Az én helyesírási hibáim csak elírások,te vszont nyelvtani szabályokat nem alkalmazol felnõtt létedre
Szerintem ha tesztelsz megtudod!
Egyébként igazi kamaszként viselkedsz. 30 éves nő vagyok, van egy pici házam Magyarország legfelkapottabb környékén. Amit kizárólag annak köszönhetek, hogy a nagyszüleim anno ott éltek, illetve annak a szomorú ténynek köszönhetem, hogy már nincsenek velünk.
Sosem vágtam még fel ezzel a ténnyel és ha szóba kerül, mindig elmondom milyen hálás vagyok ezért a nagyiéknak.
Ugye érzed a különbséget?
Egyébként pedig nem kevés saját pénzem ment a felújításra. Valamint több év munkaviszony és egy szép bankszámla van a kezemben. Ezeket már mind magamnak köszönhetem. És ha esetleg be is dobná a párom a törülközőt a síró gyerek miatt, nem okozna gondot sem a számlák fizetése, sem a baba ellátása. N
Nálad mi történne ekkor 19 évesen?
Előfordulhat.
(Egyébként nem vagy te olyan okos meg szerencsés, mint amilyennek hiszed magad.)
Saját lakás 😂Biztos megdolgoztál érte.
Egyébként rgyszerűbb lenne egy teszttel megbizonyosodni a terhességről (ami 19 éves fejjel sajnos nem egyértelmű)ahelyett, hogy itt osztod az észt.
Nem bírom ki hogy ne szóljak hozzá! A kérdező kiírt egy normális kérdést, erre letámadták! Ő nem magától "dicsekedett", csak vmilyen módon próbálta megvédeni magát...
Nem mindegy, honnan van lakása???????? És ha örökölte, kapta? Az fáj nektek? Magyar mentalitás....
Kérdező, tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!