Tényleg sokkal gyorsabban lehet így teherbe esni?
Írjatok kérlek tapasztalatokat. Interneten olvastam, hogy 12 hónap alatt a nők 85%-a teherbe esik védekezés nélkül. (Abban az esetben is, ha nem fókuszálnak szándékosan a termékeny napokra.) Ugyanakkor, ha tudatosan együtt vannak minden ciklusban a termékeny napokon többször is, akkor 6 hónap alatt lesz terhes a nők 81%-a. Ez igaz lehet?
Sajnos mi nem tudunk tudatos szervezés nélkül minden ciklusban rendszeresen együtt lenni, mert 2-3 hetente több napra el kell mennem anyukámhoz, aki beteg. (Tőlünk elég messze él.) Tehát azt nem tehetem, hogy csak rendszeresen együtt vagyok a párommal, "így úgyis beleesnek a termékeny napok" címszóval. Tudatosan oda kell rá figyelnem, mikor utazom haza a szülőkhöz, és hány napra. Csak nem tudom, tényleg lehet-e ennek hinni :).
Most komolyan 4%-on aggodsz? Azért ez tényleg nagyon ragorcsoles kategória na!
Nyugodj le egy kicsit.
Az én példám:
Mehnyak nyákot figyelve lőttem be az ovut, 2. hónapban sikerült. 1. baba
Nem figyeltem semmit a világon, sőt, véletlenül csúszott be. Missed ab
Megint csak mehnyak nyakot figyelve elsőre sikerült. 2. baba
Szóval, biztos van olyan h pszichés blokk de ahhoz tényleg ra kell görcsölni, amihez jó úton haladsz :-/.....ne aggódj annyit a korodon (tudom mondani könnyű). De nincs más, el kell fogadni, ennyi idős vagy, sikerül ha sikerül, ha nem akkor meg nem, nem tragedia! Legfeljebb jó kis korkulonbseggel vállalatok másodikat.
31 évesen még ennyire ne aggodj. 41 evesen megértenélek. De átlagban 26-34 evesen szulnek manapság a nők!
Még teljesen jok az esélyeitek.
Párodé pláne, mert a férfiak tovabb termékenyítő képesek! Kivéve ha alapból nem jók a spermái.
Ha nem sikerul 6-9 honap mulva viszont a helyedben elmennék orvoshoz,pároddal együtt
Én 22 évesen szültem, 10honap kellett h ossze jojjon a fiam, ha 31 lettem volna talan mar orvoshoz fordultam volna, de akkor sem parázom így túl.. ne olvasgass, legyetek egyutt es kesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!