Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés
Múlt héten Horváthországban voltam nyaralni a barátaimmal és ott megismertem egy pasit akivel egész héten együtt lógtúnk kavargatunk és hát le is feküdtünk. Nekem pont a nyaralás előtti héten jödt meg és a nyaralás első napján ért véget a mensim. Védekezni nem védekeztünk sehogy sem mindig spontán történt a dolog. Mennyi az esélye hogy baj lesz ebből?
2018. júl. 17. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Remélem kamu.

Hanem én inkább a nemi bajoktól tartanék a helyedben, vagyis azoktól is! Még ha szerencséd van és nem is ejtett teherbe, azért gondolj bele, ha téged ennyi ismeretség után megkefélt, szerinted egy nyár alatt hány ilyen szédült turistalány jön neki össze?

Ha veled gumi nélkül nyomta, gondolod másokkal védekezett? Ez most olyan, mintha lefeküdtél volna azokkal, akik az ő dugópajtásainak a partnerei!

Miért kell ilyen felelőtlenül viselkedni?

2018. júl. 17. 11:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2018. júl. 17. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudtad elmagyarázni, persze. Elég lett volna egy "no crampie" :D

Szerintem is kamu, nem létezik, hogy ilyen sötét valaki.

2018. júl. 17. 11:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu, akkor hihetetlenül ostoba gusztustalan és felelőtlen dolog. Random idegeneket gumi nélkül magadba engedni, lehet a terhesség lenne a legkisebb bajod. Mert benézhet egy genitális herpesz, kankó, tripper, ne adj' isten AIDS, mert valószínűleg előtted ugyan ilyen felelősen az összes tengerpartra leruccanó agyatlan libán átment gumi nélkül, ha igazán alapos voltál, akkor talán le is cumiztad rendesen, aztán akkor mehet a HPV a szádba/torkodra is ezerrel, nem csak az alfeledre. A pasi is hasonszőrűen igénytelen, ha nem tart ugyanezektől, de majd ha tőből rohad le a farka, talán észhez tér a szerencsétlen. Bízzunk benne, hogy ez csak a sima nyári szünetes unalom.
2018. júl. 17. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Na peeersze. Egész héten együtt lógtatok és annyit nem tudtál elmondani neki, hogy don'put the cucc? :D
2018. júl. 17. 17:44
 16/17 niki és pisti válasza:
Sziasztok!Kérdésem lenne felétek. 1hete fáj a fejem,reggelente szédülök,fáradékony vagyok,undorodok a kávétól,érzékeny lett a mellem nagyobodott is,Hőemelkedésem van,meg a derekam fáj?ezek a tünetek vannak.Terhesség jelei vagy betegség?Köszönöm előre is a válaszotokat!
2018. szept. 10. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló, miért ide írsz?
2018. szept. 10. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!