Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz elott pozitiv LH teszt?

Menzesz elott pozitiv LH teszt?

Figyelt kérdés

2 nap mulva kene megjonnie a menzeszemnek,nincs itthon eppen terhessegi tesztem ezert gondoltam kiprobalom vele.

Szep eros ket csikos lett. Jelenthet terhesseget?

2018. júl. 14. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

#9 Válaszoló az ugye megvan, hogy pontosan azt linkelted be, amiről a #4 Válaszoló írt ;)

Vagyis vagy bejön vagy nem. De felelőtlenség buzdítani valakit erre. Miközben meg van a technikai háttér a biztos kimutatására, vagyis mindenki nyugodjon le és várja ki a napot mikor már érdemes hcg tesztet csinálni.

Mellesleg nem értesz az immuntesztekhez, mint ahogy általában az átlag ember sem, meg a cikk írója sem. A szakma ezen csak nevet!

Üdv:

Egy valóban hozzáértő...

2018. júl. 16. 03:49
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, ha te valóban egy hozzáértő vagy akkor leírhatnád a lényeget bővebben mert engem is érdekel.

Tudom mit linkeltem, de abban ez is benne van, olvasd!

"Ugyan akkor az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (lh és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt a digitálisan kívül bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal) mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt."

Ha értesz az immuntesztekhez akkor nekem miért lett erős dupla csíkos az lh tesztem már menzi előtt? Miért volt olyan magas az lh-m olyankor, mikor általában ovulációhoz közeledve olyan?

Mindenki írja, hogy hülyeség de az okokat, azt hogy miért senki sem fejti ki értelmesen. Remélem te kifogod.

Egy átlagember akinek eddig "bejött"...😂

2018. júl. 16. 04:45
 13/17 A kérdező kommentje:
valoszinu mukodik a ma nem kene megjonnie es halvany pozitiv lett a terhessegi tesztem. :) Amikor az LH eros pozi lett a HCG akkor meg negativ.
2018. júl. 16. 07:19
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Igen, oké terhes vagy de ez nem azt jelenti hogy a "jóstesztelés" működik! 10-ből 3-nál bejön 7-nél nem, az NEM arra bizonyíték hogy működik, ugyanis arra az kenne ha 10-ből 10-nél bejönne! Ennyire nincs semmi logikátok?!
2018. júl. 16. 07:24
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Nálad véletlen egybeesett, de a legtöbbeknél nem. Azaz semmit nem mutat tutira. Ez a jóstesztelés baromság.
2018. júl. 16. 07:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen megertem. Nem vagyunk egyformak. Nem mindenkinek jon be ez a modszer. Igazabol en se hittem el az LH tesztnek csak volt egy meg es gondoltam miert ne. Kiprobalni ki lehet de igy van nem kell ra 100%os megbizhatosagot mondani. Meg a HCG tesztemnek se igen hiszek mert csak nagyon halvany pozitiv. Akar meg is johet ma a menzeszem... ki tudja.
2018. júl. 16. 08:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! En se buzditok senkit erre a fajta tesztelgetesre! Csak kivancsi voltam esetleg valakinek bejott e.
2018. júl. 16. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!