Holnap estig nem találkozok a barátommal (mert dolgozik, reggel ment el), de 4 napja késik és nem tudnék várni, hogy elmondjam neki, ha pozitív a teszt. Telefonon közölni szerintem nem valami jó, így várnom kellene holnapig, ugye?
Én telefonon mondtam el, napokat kellett volna várnom, hogy személyesen tehessem meg.
Én nem látok ebben semmi rosszat. A hír értéke nem csökken ezzel.
De azért teszt nélkül még ne éld bele magad
Kisanyám teszteltél már?
Vagy honnan vagy olyan biztos a terhességben, hogy már előre beleélted magad és a hogyan közöljem kérdésnél tartasz?
Nem ott tartok, hogy hogyan közöljem... Hanem ott tartok, hogy 50-50% az esély, nem? És ha pozitív, akkor nem tudnék várni, hogy elmondjam. Ezért a kérdés az: inkább várjak még a teszttel, hogy ne telefonon mondjam el, HA pozitív?
Reálisan tudok gondolkodni és nem vagyok jós sem. Sőt, nem vagyok rákattanva sem a gyerektémára. ... Szimplán szeretnék megfontolt lenni.
"És ha pozitív, akkor nem tudnék várni, hogy elmondjam" VS "szimplán szeretnék megfontolt lenni"
Nem tudom a holnapi napig mit nem lehet kibírni...feltéve,ha pozitív. Nem egy hónapra ment el, csak egyetlen napra!
Jajj kislany nagyon beleelted magad
mi ertelme ennek a kerdesnek mikor meg az se biztos van okod az oromre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!