Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megjott akkor nem vagyok...

Ha megjott akkor nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Junius vege fele a baratommal egyutt voltam, de nem tette be csak kivulrol erintette oda gumi nelkul. Julius elsejen megjott, az eset utan 1hettel. Nem lehetek terhes ugye? Meg ha tortent volna belole baj, azt a ver kimosta volna nem? Tudom lehet tul aggodom de szeretnek megnyugodni!

2018. júl. 14. 00:09
 1/9 anonim válasza:
83%

Gyere le te jó isten pffff.

Ennyit tudok csak hozzá fűzni.

2018. júl. 14. 00:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából úgy lesz terhes valaki, hogy csak rágondolnak, érintkezés sem kell.

Na jó, most komolyan: nem lehetsz ennyitől terhes, a vér meg nem mos ki semmit. Igen, túlaggódod.

2018. júl. 14. 00:27
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Az az igazság, hogy erről a tudatlanságról nem ez a kislány tehet, hanem az anyja. Beparáztatja a kicsilányt, inkább hazudik, csak nehogy korán terhes legyen. Emlékszem, annó én is féltem, hogy terhes lehetek kb attól, hogy rámnéz az exem. Plusz anyum kitalálta, hogy a gumi nem elég mellé pharmatexet is használjak, mert csak úgy lesz tuti. Aztán rájöttem, hogy túlparáztatott, de sajnos nem mindenki jön rá, van, aki ígymarad, mert ha anyuci azt mondta, akkor a csókolózástól is gyerek születhet...
2018. júl. 14. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Biosz órára jártál,jányom vagy mehbuktál??!
2018. júl. 14. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:

együtt voltunk = szexeltünk

Ti nem voltatok együtt, hiszen azt írod, behatolás sem történt... Szerinted akkor hogy a fenébe lennél terhes? Egyébként nem, a vér nem mossa ki a spermát, ha a pasi beléd élvez. De itt ilyenről szó sem volt. Nagyon gyerek vagy még.

2018. júl. 14. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Istenem. Menjetek inkább sportolni vagy nyarni munkára.
2018. júl. 14. 14:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Es ha rendes egyuttlet lett volna, de ra 1 hettel megjott akkor se lehetek terhes?
2018. júl. 19. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

HA MEGJÖTT A MENSTRUACIOD AKKOR NEM VAGY TERHES!

HA SPERMIUM NEM KERÜL A HUVELYEDBE (petting, ujjazas stb) AKKOR NEM LEHETSZ TERHES!

VÉDEKEZZETEK ÉS AKKOR NEM LESZEL TERHES!

2018. júl. 20. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

#7-es !

Két opció van : vagy tényleg szexeltetek,

vagy azért tetted fel ezt a kérdést, mert tovább akarjátok a sorsot kísérteni.

Tanuljál inkább, buta vagy, legalább felelőtlen ne legyél.

2018. júl. 20. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!