Petting, Lehetek terhes?
Július 1-jén pettingeltünk a párommal gumi nélkül,a péniszet hozzádörzsölte a hüvelyemnek(nem tette be)ami lehet hogy előváladékos volt
Július 10-én kellett volna megjönnie(tudom,még csak 2 napott késett)...az ovulációm kb. június 26-án volt
Viszont érzek néhány beágyazódásu jelet,pl. Érzem hogy megfog jönni,fájnak egy kicsit a melleim,hasmenés,gyakori éhség érzet,gyakori vizeles,illetve ma egy kicsit rosszul voltam...ezek lehetnek terhességre utalo jelek?mikor vegyek tesztet?
Félek hogy teherbe estem,nem jönne jól most egy baba
Kérlek értelmes válaszokat adjatok,tudom hogy felelőtlenség amit csináltunk...
20/L
Ezek nem beágyazódási tünetek,hanem premenstruációs tünetek vagy összeszedtél valami betegséget.
Így nem lehet teherbe esni.De ha megnyugtat,akkor 3 nap múlva csinálj egy tesztet.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként ma reggel észrevettem egy kis sötétbarna foltot,és később egy kis vér is távozott.viszont most már nem is vérzek meg semmi.
Ez mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!