Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelhetek leghamarabb...

Mikor tesztelhetek leghamarabb? jövő hét hétvégére nemvárom?!

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 23:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én Mindenképp a nemvárt napján tesztelnék.
2010. jún. 17. 23:21
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

A jövő hét végén tesztelhetsz. Azt hinné az ember, hogy ez evidens.

Jó babásodást!

2010. jún. 18. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Talán azért mégsem annyira evidens, mert a Kaáliba például az ovuláció utáni 11. nap kell menni. Gondolom csak tudják a professzorok és nem hiába hívnak már akkor vissza. és ott is 10-es érzékenységű vizelettesztet csinálnak. Tehát egy 10-es érzékenységű tesztel már a 10-11.dpo-n tesztelhetsz, ha nagyon türelmetlen vagy.
2010. jún. 18. 08:44
 4/14 anonim ***** válasza:
12. dpo-n már elég nagy eséllyel kimutatja. de ez csak akkor működik, ha tudod napra pontosan az ovud időpontját
2010. jún. 18. 10:38
 5/14 anonim ***** válasza:

10:38 vagyok

de én úgy vagyok vele, hogy minek pazarolja az ember a tesztet, ha nem várt napján úgyis kiderül. az meg csak plusz két nap. én megvárnám míg késik

2010. jún. 18. 10:39
 6/14 anonim ***** válasza:
25%

01:47 vagyok.

Az ide beírók jó része azt se tudja, mi az ovuláció, nemhogy mikor volt neki, vagy hogyan működik a terhesteszt, mit mutat ki. "Peteérés" után pár nappal már babát keresnek a hőgörbén, egy héttel ovu után meg tesztelni akarnak... :-( Minek? A baba csak akkor biztos, amikor már beágyazódott. Néha sajnos még akkor se.

Én is 12 dpo-n teszteltem először halvány pozitívat, de nekem 12 napos a luteális fázisom, és ez volt a nemvárt napja. Úgyhpgy ha valaki nem tudja, mikor ovulált, akkor a nemvárt napját szoktam javasolni, ha meg tudja, akkor 12 dpo-t.

2010. jún. 18. 10:50
 7/14 anonim ***** válasza:

10:50

ezt most jó páran ki fogják kérni maguknak. lehet, hogy van olyan is, amit leírtál, de tapasztalataim szerint azért jó sok van abból is, aki igenis képben van a témával kapcsolatban

2010. jún. 18. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem várd meg a "nem várt" napját!

Én is sokszor korábban teszteltem, mint kellett volna, csak magadat idegesíted a negatív teszt miatt, az pedig nem jó a picinek és magadnak sem.

2010. jún. 18. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen. Akik képben vannak, azok a válaszolók, akik nincsenek képben, azok meg a kérdezők.

Azért a kérdések zöme olyanoktól van, akik nincsenek képben, és segítséget kérnek. Ezért van ez a fórum.

2010. jún. 18. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én 26-ra nem várom..tudom ,hogy 11cn-en volt a pém, nyolcadikán doki elkapta..én már ma teszteltem egy szellemcsíkot..tehát holnap ismét fogok és holnap után is is és így tovább..nem érdekel ki mit gondol, én pénzem amit rá költök..de megnyugtat..ha negatív reménykedem ha pozitív lesz egyszer akkor pedig nem ülök napokig kétségbe, hogy baba van vagy nincs..neked is jó tesztelést kívánok legyen az bármelyik nap..érzel amúgy valamit..? nekem három nappal ezelőtt volt egy napig iszonyú derékfájásom másnapra elmúlt..most pedig két napja néha hasszurka van..de volt már ilyen akkor is amikor nem volt baba..a mellem igazából nem fáj, csak ég a bimbóm és emelkedik szépen a reggeli hőm..
2010. jún. 18. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!