Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja késik, ma reggel...

7 napja késik, ma reggel negatív teszt, a peteérés nov. közepén volt. Korai még a tesztelés?

Figyelt kérdés
Eddig viszonylag pontos volt a mensim, most m�r 7. napja k�sik, a ma reggeli teszt viszont negat�v lett.Az ovul�ci�m nov. 10-11.-re esett, ez biztos. L�tezik, hogy m�g mindig nem mutat ki a teszt egy esetleges terhess�get? Meddig van es�ly, hogy csak a teszt volt korai?
2007. dec. 1. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még egyzser röviden összefoglalva, mert nem olvasható: 7 napja késik, ma reggel negatív teszt, a peteérés nov. közepén volt. Remélem értitek, mi szerettem volna.
2007. dec. 1. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nos,van akinek nem mutatja ki a teszt,h babát vár.

Mondjuk nekem még sosem tévedett.Édesanyámnak 3napos késés után kimutatta a hugit:)Lehet a ciklus végén ágyazódott be,és akkor még biztos,h kimutatja.Várj még egy hetet,és ha még mindig nem jött meg csinálj egy tesztet.Ha az is negatív,akkor menj el dokihoz,mert valami nincs rendben a testeddel.

2007. dec. 1. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sziuska, várj pár napot , tudom nehéz de bírd ki...Hidd el megéri, szorítok , hogy sikeruljon, ne stresszelj , ha akar jon az a pici....
2007. dec. 1. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem holnapután újabb teszt, és akármi az eredmény (és nem jön meg) menj dokihoz!
2007. dec. 1. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szia en is igy vagyok csak nekem 15-16an volt peteeresem,a mai tesztem negativ de nem jott meg egy hete varom,ird meg ha kesobb neked pozitiv lesz ugyanitt egy masik jelszovallepj be,szerintem lehetsz egyebkent babas.
2007. dec. 1. 17:59
 6/6 anonim válasza:
Én voltam a kérdező, sajnos a mai nappal megindult a mensi, így én most elbuktam ezt a próbálkozást. :-( Nem a teszt volt korai, hanem a tünetek hamisak...
2007. dec. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!