7 napja késik, ma reggel negatív teszt, a peteérés nov. közepén volt. Korai még a tesztelés?
Figyelt kérdés
Eddig viszonylag pontos volt a mensim, most m�r 7. napja k�sik, a ma reggeli teszt viszont negat�v lett.Az ovul�ci�m nov. 10-11.-re esett, ez biztos. L�tezik, hogy m�g mindig nem mutat ki a teszt egy esetleges terhess�get? Meddig van es�ly, hogy csak a teszt volt korai?2007. dec. 1. 10:24
1/6 anonim válasza:
Még egyzser röviden összefoglalva, mert nem olvasható: 7 napja késik, ma reggel negatív teszt, a peteérés nov. közepén volt. Remélem értitek, mi szerettem volna.
2/6 anonim válasza:
Nos,van akinek nem mutatja ki a teszt,h babát vár.
Mondjuk nekem még sosem tévedett.Édesanyámnak 3napos késés után kimutatta a hugit:)Lehet a ciklus végén ágyazódott be,és akkor még biztos,h kimutatja.Várj még egy hetet,és ha még mindig nem jött meg csinálj egy tesztet.Ha az is negatív,akkor menj el dokihoz,mert valami nincs rendben a testeddel.
3/6 anonim válasza:
Sziuska, várj pár napot , tudom nehéz de bírd ki...Hidd el megéri, szorítok , hogy sikeruljon, ne stresszelj , ha akar jon az a pici....
4/6 anonim válasza:
Szerintem holnapután újabb teszt, és akármi az eredmény (és nem jön meg) menj dokihoz!
5/6 anonim válasza:
szia en is igy vagyok csak nekem 15-16an volt peteeresem,a mai tesztem negativ de nem jott meg egy hete varom,ird meg ha kesobb neked pozitiv lesz ugyanitt egy masik jelszovallepj be,szerintem lehetsz egyebkent babas.
6/6 anonim válasza:
Én voltam a kérdező, sajnos a mai nappal megindult a mensi, így én most elbuktam ezt a próbálkozást. :-( Nem a teszt volt korai, hanem a tünetek hamisak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!