Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagy gond lehet szerintetek?...

Nagy gond lehet szerintetek? Esemény utáni tabit vettem, rá egy hétre megjött, majd most, a mensi első napjától számolva a 21. napra valami barnás-véres nyákos vérzésem van és nagyon fáj a hasam (eddig sosem fájt) több info lent

Figyelt kérdés
Január óta 4 esemény utánit vettem be (6 hónap alatt), tudom!! hülye vagyok, ne szidjatok érte, de már nincs mit tegyek. Szóval utoljára mikor bevettem, rá egy hétre meg is jött, fájdalommal ha jól emlékszem. Azóta eltelt nagyjából 2,5-3 hét.. most pár napja pedig nagyon fáj az alhasam, ma pedig jött valami nyákos barnás, picit véres cucc.. ez vajon mi lehet? Tettem betétet, de nem folyik bele semmi, csak mikor wc-zek a papírral törlöm ki azt a barnás nyákot. Nekem amúgy a mensim mindig késett, volt hogy hónapokat. Általában volt hogy 40+ napra rá jött meg.
2018. júl. 6. 00:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Öcsinek miért nem mondod meg, h rántsa ki, vagy húzzon gumit? Nógrádiak vagytok ennyi aggyal?
2018. júl. 6. 08:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Eszem megáll. Egy csomóan meg azért nem szednek tablettát, mert jajj, mit tesz a szervezettel a sok hormon. Babám, azt ugye tudod, hogy ez a 4 tabletta jobban felborította a hormon-háztartásodat, mintha teszem azt 20 évig fogamzásgátlót szednél... Így ha nőgyógyásznál jársz (mert muszáj lesz) írass föl azt is, jobban jársz. Ez egy megoldás végszükség esetére, nem holmi snassz fogamzásgátló módszer, ha ezt nem büdös bevenni, akkor a tablettát sem lesz az. Ennyi ésszel szabadlábon, eskü IQ teszthez kötném a szexet is, nem csak a gyerekvállalást.
2018. júl. 6. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Nem az orvos a hibás. A tabit kapkodó kiscsajok nem szokták elmondani hogy ez mar a sokadik tabi. Az orvosnak annyit elég mondani hogy írja fel, úgysem tudja ellenőrizni hogy abban az évben hanyadik.
2018. júl. 6. 09:12
 14/14 anonim ***** válasza:

#13: pont azért vényköteles, hogy utána lehessen járni, mikor vett be utoljára.

Úgyhogy nekem ez a sztori erősen sántít.

2018. júl. 6. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!