Honnan számoljam a menstruáció első napját?
Általában úgy jön meg a menszezem,hogy a 30. napon egy törlés erejéig látszik egy kis vér, majd következő nap picit barnázok és a 3-4. napon indul be es tart 5-6 napig.
Az első vér megjelentekor,vagy a komolyabb vérzés számít első napnak? Peteérés szempontjából számítana az a 3-4nap.
Kerdezzem meg a dokimat?
Én is akkortól számoltam mikor beindult. Nekem is volt a beindulás előtt 4 nap barnázásom.
Aztán a 12. heti genetikai uh szerint a baba mérete miatt pontosan az tekinthető első napnak mikor barnázni kezdtem.
Mikor az eredményekkel visszamentem a dokihoz és számolgatott hogy jön ez ki.. akkor mondtam el neki, hogy az általam megadott első naphoz képest már előtte négy napig barnázgatni szokotam de egészen minimális mennyiségben.
Azt mondta az az első nap mikor a vérzés megkezdődik függetlenül az erősségétől. Át is írta a kiskönyvemben az első napot.
Én azt javaslom, hogy mondd el így ahogy van a történeted a dokinak, meg a védőnőnek is. Aztán azt kezdenek az infóval amit akarnak :) döntsék el melyiket akarják első napnak venni.
Mert ha azt is veszik első napnak mikor beindul akkor később ha méretek arra utalnak, hogy a korábbit kell elsőnek venni, akkor sem lepődnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!