Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ciklus előtti napokban...

Lehet ciklus előtti napokban beágyazódás?

Figyelt kérdés

30-31 napos pontos ciklusaim vannak. Ovum kb júni 12-én volt. A hőm júni 21-től magas. A mensim 7 napja késik, 4 napos szokott lenni és helyette mind a 4 napon volt kevesebb több sötét barnázás. Első 2 nap folyékonyabb, második két nap krémszerűbb. Teszteltem júni 30-án egy 10es érzékyenységű teszttel halvány pozit(de jól látszódott a vonal, nem kellett keresni) aztán egy 25-össel júli 2-án az is halvány, de látszik. Ma júli 3-án ismét ugyanolyan 10-essel mint először. Talán erősödött, de nemtudom eldönteni. Felteszem a képeket. Létezik, hogy a mensim előtt 1-2 nappal ágyazódott be?

Jövőhétre tervezek orvost. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. júl. 3. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
A halvány pozitív is pozitív. Magadtól vagy ennyire elveszett vagy segítenek, úgy őszintén?
2018. júl. 3. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Gratulálok.

Kép nélkül is 3 p. Teszt az terhesség!

Boldog baba várást!

2018. júl. 3. 11:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves Első! Köszi a kedves választ! Az ilyenek miatt bánja meg az ember ha fel mer tenni egy kérdést.:)

Kedves Második! Köszi szépen :) Azért még nem vagyok teljesen nyugodt, de bízom a legjobbakban.

2018. júl. 3. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Bár nem első vagyok, de én sem értem a "pozitív tesztjeim vannak, teszek képet hogy megnézzétek és azt mondjátok hogy gratula pozitív" típusú kérdéseket.
2018. júl. 3. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom a kérdező a barnazas miatt aggódik....

Velem is így volt mint veled, nem várt napján pár csepp sötét barna (szerintem akkor agyazodott be) aztán ra két napra még barnaztam. Semmi baj nem lett. Azért figyeld h erősödik e a csík, mert előző terhességemnél is barnaztam és a csík nem erősödött. Az a terhesség elhalt.

2018. júl. 3. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves Negyedik! Egyáltaláán nem a gratulációkra várok :S Sajnálom, ha ez jött le a kérdésemből. Első babát szeretnénk és tapasztalatlan vagyok e téren, fogalmam sincs hogy normális-e a barnázásom,és csak aggódom..ennyi.. természetesen be vagyok jelentkezve orvoshoz is... de én eddig úgy hittem, hogy ez az oldal kérdések feltételére van :D de lehet akkor tévedtem...
2018. júl. 3. 12:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves Ötödik!

Köszönöm a tanácsot! Megfogadom. :)

2018. júl. 3. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:
A kedves gúnyosan válaszolók örülhetnek. Elvetéltem... Megszakad a szívem!😔
2018. júl. 10. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, senki nem kívanta ezt Neked! Én is átéltem és tudom milyen borzasztó. Sajnálom.
2018. júl. 10. 15:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. júl. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!