Ma teszteltem és lett egy erős piros csik és egy szinte halvány, majdnem láthatatlan, csak fény felé forgatáskor megjelenő halvény csik, ez pozitiv lenne?
Mielőtt valaki beszolna nincs hoszú i a laptopomon, nem direkt irtam mintend kis i-vel.
Szóval juni 17-én voltam együtt a barátommal, védekeztünk, csak ott volt a bibi hogy az óvszert először forditva kezdte felrakni. Nem volt lyukas az óvszer mert felfújtam. A peteérésemig a ciklusom szerint még volt hivatalosan 4 nap. Mégis a teszten van egy erős piros csik és egy iszonyat halvány- szinte akkor látni ha az ember nagyon a fény felé forditja - halvány csik. Komolyan védekeztünk! Most kell megjönnie szombaton, ugy nem lehet hogy terhes vagyok? Pajzsmirigy alulműködésem van és PCOS vagyok. Lehet emiatt lett "fél" pozitiv? Elvileg mivel eltelt kb 2 hét már jól kimutathatónak kellene lennie a terhességnek de komolyan szinte láthatatlan... :( egy szomorú 20 éves lány (amugy az nem kellene gumi de nem szedhetek a pajzsmirigy betegségem miatt bogyót)
érdemes lenne megismételni egy másik gyártó által készített teszttel.
Elsőre azt mondanám, hogy elég valószínűtlen a terhesség lehet, hogy az egyébként meglévő hormonproblémák miatt jelent meg az a halvány csík. Ezért kéne egy másik gyártó termékét is kipróbálni, hátha annak más az érzékenységi határa.
Én is pajzsmirigy alulműködéses vagyok, szedek rá hormonpótlást is (Letrox). A pajzsmirigy gyógyszer semmit nem befolyásol, szültem mellette három gyereket, szoptattam, fogamzásgátlót szedek és szedtem a gyerekek között, szóval ettől szedhetnél fogamzásgátlót.
IR-em is van, arra metformint szedek, azzal is mehet a fogamzásgátló. Egyik sem indok, vagy kifogás, keress endokrinológust, akivel beállítjátok az értékeidet. Ha most nincs tervben baba, akkor írathatsz fogamzásgátlót is.
A HCG tesztet egyik alapbetegség sem befolyásolja! Várd meg az esedékes vérzést és tesztelj újra, ha nem jön meg.
Inkább ismételd meg a tesztelést. Szerintem ha ennyire keresni kell azt a csíkot az negatív.
Ha HP laptopod van alt gr+ j lesz az í.
2 EGYÉRTELMŰ csík- terhes vagy
1 csík-nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!