2 napig volt meg a mensim, és előbb is jött! Mitől lehetett? Szeretnénk nagyon kisbabát!
Tüneteim nem igazán vannak,csak néha feszül a cicim,és pisilhetnékem van....
Ja,és előtte száraz voltam,tünet nélkül egyszercsak megjött,se barnázás,semmi,harmadik nap első felében v egy kis barna,délután már fürödtem a medencében.... Szóval kb. 2 és fél nap volt az egész...
Erre egy értelmes válasz van: teszt!
Ugyanis ez bármit jelenthet. Lehet persze tippelgetni, de ez lehet babától (lehet hogy terhesség miatt voltmost ilyen furi) lehet bármiféle hormonális dologtól, fronttól, bármitől. MIndenesetre drukkolok hogy baba legyen!
Köszi szépen!
Hónapok óta próbálkozunk,de eddig semmi. :(
Remélem,h lassan sikerül nekünk is.
Szerinted ez lehetett beágyazódásos vérzés? Nem tűnt másnak mint a többi vérzés!
szia!
szurkolok neked, hogy baba legyen..viszont ha ez beágyazódásos vérzés volt, akkor még a teszted negatív lesz!
az kb majd csak egy hét múlva mutatja ki..
Szia!
Én is így vagyok mint te. 23 napra jött meg a menszim tegnap, de most cseréltem tampont, és már alig van valami, sőt már inkább barnás. Nem tudom mi lehet, reménykedem a babában! Írj majd, hogy mi lett veled!
első vagyok
szerintem lehetett beágyazódás! szurkolok nagyon :))))
Köszönöm nektek.Csak attól félek,hogyha tényleg baba van a dologban,és még nem mutatható ki a teszttel,akkor nem lesz baj a málnalevél tea ivásától?
Sok pozitív tesztet kívánok a Babára vágyóknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!