11/12 anonim válasza:
Szia! Ez egyértelműen pozitív! Gratulálok! Ha nem vagyok túl indiszkrét, megtennéd, hogy elmondod, mit jelent, hogy rosszul sült el a megszakítás? Mi is így védekezünk, nem vettük észre hogy történt volna baleset, most két napja késik, de tesztet nem csináltam még. Nektek feltűnt, hogy nem stimmel valami? Előre is köszi!
12/12 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó. ☺️ Köszönöm a gratulációt. ☺️
Én nem vettem észre semmit, viszont a férjem mondta hogy huha, lehet nem sikerült időbe kiszállni. Aztán vaciláltunk is hogy mi legyen, de úgy voltam vele hogy ebböl az egy alkalomból csak nem lesz semmi. ( nagytesóval elég sokat kellett próbálkozni mire összejött)
De úgy tűnik a sors így rendelte, hogy egy alkalomból összejött a kistesó ☺️
Ha “percre” pontos amúgy a mensid, akkor lehet érdemes egy tesztet venni.
Mivel nekem 3 hónapja elkezdett kitolódni a ciklusom ( 30 nap helyett 35-38 naposak lettek) így azért csináltam tesztet hogy megbizonyosodjak, lett e eredménye a bakinak. És láss csodát. Lett. ☺️
2018. jún. 28. 06:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!