Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj ha nem szeretnénk gyereket?

Baj ha nem szeretnénk gyereket?

Figyelt kérdés
Szerintetek haragudnának a szüleink, ha a feleségemmel bevallanánk, hogy nem szeretnénk gyereket? Eddig mindig azt mondjuk, hogy nem jön össze, de már belefáradtunk, nem akarjuk hitegetni őket tovább. Mindkettőnknek elég jó fizetése van, de nem érezzük magunkat olyannak, akik kiváló szülők lennének, inkább éljük az életünket kettesben, utazunk, pihenünk, nyaralunk kettesben. Szerintetek megértőek lesznek a szülők?

2018. jún. 24. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Ez gyerekes kérdés nagyon. Mondják meg vadidegen nénik, hogy anyuci mérges lesz-e rátok...huh.

Nem fognak haragudni max azt mondják, majd meggondolod magad pár év múlva. Senki sem lát a jövőbe! Tudod te hány nő van aki huszonka korában nem akar gyereket sohasohasoha mert utazáskarrier? Aztán 5-10 év múlva tele a FB a gyerekei fotóival :) NA a szüleid helyében pont ennyire venném komolyan a naaagy bejelentéseteket.

2018. jún. 25. 07:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozzatok senki véleményével! Nem a szüleid fogják nevelni a gyereket, hanem ti. Senkinek nincs joga beleszólni más életébe. Ha nem akartok gyereket, ne csináljátok, ha később megbánjátok mi lesz? Nevelőotthon? Vagy kitöltitek rajta a feszültségeteket? Egy gyerek két ember döntése, nem a barátoké/szülőké..
2018. jún. 25. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyetek szülők, ha mindketten készen álltok rá. Ha idő előtt bevállaljátok, az lesz, hogy a nagyszülők nyakán fognak felnőni és gondolom, ezt nem akarják a szüleid meg a párod szülei se. Egyébként meg nem a szülők véleménye számít, hanem a TI véleményetek.
2018. jún. 25. 09:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Erőszakosak? Aztán akkor mi van? Csak nem fogják a fachodat beleerőszakolni a nejedbe,már bocsánat. Állítsátok őket kész tények elé,hogy ti ezt nem akarjátok és kész. Én is szülés után jöttem rá hogy car anya vagyok,nagyon rossz érzés,ne akard tudni mennyire.
2018. jún. 25. 13:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt őnekik nincs választásuk, beleszólásuk, csak beletörődhetnek. Eddig se kellett volna talán kamuzni; hát, figyi, most már szerintem tök mindegy , ők hogy fogadnák; mondjátok el nekik, és könnyítsetek a lelketeken. Ha meg esetleg piszkálgatni kezdenének ezzel titeket, arra ne reagáljatok, arra nem kell válaszolni.
2018. jún. 25. 16:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a ti magànügyetek, semmi beleszólàsuk. Gyerekes dolog volt hazudni, és bocs, de a szüleid eléggé bunkók, ha úgy tudtàk nem jön össze mégis minden alkalommal csesztettek a témàval. Piszok nagy tapintatlansàg. Màr alapból ràkérdezni ilyesmire az.

Mondjàtok meg, hogy nem akartok gyereket, nektek így jó kettesben. Pont! Az én csalàdom pl jól fogadta hogy mi sem akarunk , örültek is a döntésünknek, mindig is azt gondoltàk nekem nem való gyerek.

A férjem csalàdja màr problémàsabb lesz, de azt is megoldjuk. Max ha nagyon nem fogadjàk el, sokat piszkàlnak, ,majd megszakítom velük teljesen a kapcsolatot. Egyébként nàlunk pl a tesóm se akar, szóval nulla unoka lesz. Anyósnak meg szerencsére van unokàja a lànyàtól, szóval nem rajtunk múlik.

Ez a dolog csak ràtok tartozik! Vagy megbékélnek a helyzettel, vagy nem. De csalàdi nyomàsra ne vàllaljatok gyereket. Abból semmi jó nem sül ki!

2018. jún. 26. 00:37
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Magatok miatt baj.
2018. jún. 26. 01:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17. Miért is lenne baj? Nem minden pàrnak kell gyerek. Vannak akik kettesben boldogok.
2018. jún. 26. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a szüleidet, esetleg mondhatnál pár szót róluk, így még csak ötletünk sincs, hogyan reagálhatnak.
2018. jún. 28. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!