Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
8. nap van, sargas folyas,hasgorcs, mikor teszteljek? 10. nap mar kimutatja?2018. jún. 24. 19:41
1/13 anonim válasza:
Akkor,ha már pár napja késik a menstruációd,de ez egyértelmű.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom kivárni, nagyon szeretnénk babát.
2018. jún. 24. 20:29
3/13 anonim válasza:
Szia!
Én ma vagyok a 14. napon de szerencsére nem jött meg. A 10. napon teszteltem de negatív lett. Éppen ezért nem is vettem azóta tesztet nehogy megcsalatkozzak és megcsináljam. Ha 3 napot késik, akkor tesztelek mindenképp. Iszonyú nehéz a várakozás...főleg így 5 év után ... :S
4/13 anonim válasza:
Ha te magad írod, hogy nem tudod kivárni, akkor minek kérdezed, hogy mikor tesztelj?
5/13 anonim válasza:
Ha nem bírod kivárni mindegy. Tesztelhetsz a nem vártig minden nap, de úgysem lesz hamarabb pozitív, ha nincs elég Hcg :)
6/13 A kérdező kommentje:
Sok sikert kivanok, drukkolok nektek! :) Remelem osszejon!
A valaszokon pedig latszik, hogy ki erez egyutt es ki nem, koszonom :)
2018. jún. 24. 21:04
7/13 anonim válasza:
Most együttérzésre vágysz, vagy a reális válaszok érdekelnek?
8/13 A kérdező kommentje:
Realis valaszok, egyutterzo modorral.
2018. jún. 24. 21:10
9/13 anonim válasza:
Én konkrétan azért írtam azt, amit, hogy ne csalódj, ha esetleg negatív, mivel még nagyon korai lenne, mert vagy még be sem ágyazódott vagy még éppencsak beindult a Hcg termelés. Ez pedig, ha számodra nem reális együttérzés sajnálom.
10/13 anonim válasza:
Akkor tesztelj amikor mar kesik a menstruaciod. En tudom milyen mikor mar nagyin varsz ra de azt be kell lattni, hogy a korai tesztelesnek nincs sok ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!