Mitől lehetnek pozitívak a tesztjeim, ha nem vagyok terhes?
Mitől lehet az, hogy van két erős pozitív tesztem (egyből megjelent rajta ugyanolyan erősséggel, mint a kontroll csík), illetve a vérvizsgálat szerint is megemelkedett a szint, viszont a hüvelyi uh szerint nem vagyok terhes? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Az uh-t végző hölgy bunkó hangnemben csak annyit mondott “magának ki mondta, hogy terhes?”
A válaszokat előre is köszönöm!
9# tenyleg rosszul tudod. Olyankor nagyon lassan emelkedik a hcg szint és nem duplazodik csak pici emelkedés látszik
Kerdezo:ha le ne vna olyan cisztád (csokoládé) mar reg tudnal.rola meg szólt volna az uh-s.:)
Köszönöm szépen mindenkinek!
A hcg szinten 400 volt egyébként, ez magasnak mondható?
Természetesen nem csak uh-ra “rohantam” hanem először a pozi tesztek után nőgyógyászhoz, ő a hasi uh-n nem látott semmit, ezért utalt be vérvételre, illetve hüvelyi uh-ra.
Visszamentem az orvoshoz az eredményekkel, egyelőre nem tudott mit mondani, 1 hét múlva kell vissza mennem újabb vizsgálatra.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!