Szerintetek mennyi az esély hogy most baba lesz és nem azért görcsölök mert meg fog jönni?
21.ére(ciklus 15.napja) írta az ovut a naptár,de a nyúlós nyákot 17.én (ciklus 11) és 19.én(ciklus 13) tapasztaltamva wc papíron,párommal 17.én voltunk eggyütt. Viszont 22.étől azaz tegnaptól a hasam úgy görcsöl mintha ovu előtt lennék
De az kizárt hisz már megtörtént,a hasam mindennap szurkál azota,mellem nem érzékeny.
Mensi előtt 13 nappal elkezdtem érezni ezeket a hasi görcsöket,derekamba nem dugárzik ki.(ilyen korán még soha se görcsöltem)
Volt akinek hasonló tünetei voltak és babás lett?
Lányommal pont az volt a fura, hogy hamarabb kezdtem görcsölni, mint szoktam. Teljesen meg voltam győződve, hogy meg fog jönni, aztán mégse.
DE
Múlt hónapban (4 év után először) megint így jártam, jóval korábban jelentkezett a görcs. A korábbi tapasztalat után, most csak arra tudtam gondolni, hogy végre, összejött. Erre nem.
Nem hiszem el, hogy nem unjátok ezeket a típusú kérdéseket. Meg az örökös önvizsgálgatásokat...
Éld az életed, majd akkor csinálj egy tesztet ha nem jön meg. Ilyen egyszerű.
De utolsó, hamis reményt gyűjt azzal ha beleéli magát, mert Netező Gizinek pont így lettek ikrei, vagy épp feleslegesen lesz bánatos, ha senki nem írja hogy "hú aztaaa pont ezeket éreztem a terhességeimnél, gratulálok kismama leszel!"
Ezek önbecsapó kérdések, amelyeknél pont aztal segítesz, ha kinyitod a szemét, hogy értelmetlen más nők testi tapasztalatait gyűjtögetni. Sosem az agyatlan bólogatással segítesz az embereken. Akkor sem, ha attól erzed tündibündibbnek magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!